KS sadece kamera dediği için paylaştım hocam zaten. Tek iyi özelliği kamerası telefonun. Bana kalırsa bütçe de sınırsız ise dijital bir kamera setupu kurulabilir telefona gerek yok.Asla alınmaz. Instagram uyumluluğu çok kötü, üstüne o vasat işlemci ve Android 12 ile gelmesi her şeyi bitiriyor. Evet kamerası çok kaliteli fakat bunu Instagram'a atarken sorun yaşamamamız gerekiyor.
iPhone en üst serisi en iyisi zaten, neden Android bakıyorsunuz? Direkt kamera alabilirsiniz.
Yazılımda önemli herşey sensörle bitmiyorBunu size kim söyledi hocam? Kocaman 1 inç sensörlü telefonlar var ki ben de bizzat kullandım, neye dayanarak iPhone en iyisi diyebiliyorsunuz?
Yazılımda önemli her şey sensörle bitmiyor.
Hocam yeterince ios cihazım var biraz da android deneyimlemek istediğim için açtım konuyu, yoksa iphone'dan şaşmam fakat zevk amacı ile oppo find x9 sipariş ettim bakalım memnun edecek miiPhone en üst serisi en iyisi zaten, neden Android bakıyorsunuz? Direkt kamera alabilirsiniz.
Hocam yeterince iOS cihazım var biraz da Android deneyimlemek istediğim için açtım konuyu, yoksa IPhone'dan şaşmam fakat zevk amacı ile Oppo find X9 sipariş ettim bakalım memnun edecek mi![]()
Merhaba,
4 adet iOS cihazım var. En kötüsü bile şu ana kadar denediğim tüm Android'lerden iyi çekiyor yani görüntü kalitesi vs her şeyi mükemmel.
Xiaomi, Samsung'un birkaç modelini denedim ama bir türlü Apple'ın kalitesini elde edemedim.
Benim için model önerir misiniz? Fiyatı problem değil bütçem sınırsız.
Tek isteğim kamerası kaliteli olsun, işim gereği kamera ihtiyacım var 'TikTok, Instagram' paylaşımları yapılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.