Hiçbir sistem güvenli değildir.
Darwin ne hocam ?Hiç Darwin kullanan sistemlerin hacklendiğini görmedim fakat olabilir tabii.
Darwin ne hocam?
Üst düzey olduğunu nasıl anladınız?Hacklenebilirse erişim de sağlanabilir belli olmaz. iPhone zaten güvenlik konusunda çok üst düzey bir cihaz ancak siz bilmediğiniz yazılımları indirmemeye ve bilmediğiniz sitelere girmemeye özen gösterin.
Android gibi herşeyi indirmeye izin vermiyor. Ve de yazılım olarak daha güvenli.Üst düzey olduğunu nasıl anladınız?
Anlamaya gerek yok yıllardır güvenlik konusuna büyük önem veren bir firma.Üst düzey olduğunu nasıl anladınız?
Neye girdiniz sanırsam virüs veya hacklendiğinizi düşünüyorum. Detay verirseniz yardımcı olabiliriz.
Hocam benim düşüncem kişisel erişim noktamı bir yerde paylaşmıştım. Telefonuma girdiğini düsündüğüm olay orada oldu. Sanırsam kişisel erisim noktasından IP vs o tarz bilgilerimi aldı. Yasadığım durum telefonun içindeki bir uygulamada attığım mesajın aynısını bana atan biri. Çok tedirgin edici bir şey. Elim ayağıma dolandı. Yani ne yapacağım bilmiyorum. Çözüm olarak ne yapabilirim?Anlamaya gerek yok yıllardır güvenlik konusuna büyük önem veren bir firma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.