iPhone hevesi boşa mı?

Bence değil. Ben hep giriş seviye telefon kullandığım için artık "bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak" diyorum. Samsung ve andoridden benim gibi memnun değilseniz iphone isteğiniz normal.

Bence değil. Ben hep giriş seviye telefon kullandığım için artık "bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak" diyorum. Samsung ve andoridden benim gibi memnun değilseniz iphone isteğiniz normal.
Yok memnunum. Hiçbir zaman of bu da olmadı gibi birşey demedim. Fakat o iphone arayüzünü daha çok özledim. Biliyorum android tarafı daha F/P.

Yok memnunum. Hiçbir zaman of bu da olmadı gibi birşey demedim. Fakat o iphone arayüzünü daha çok özledim. Biliyorum android tarafı daha F/P.
Ya hocam siz iphone istedikten sonra ne fark eder :D Mantıklı düşünecek olsak bu dünya çekilmez bir yer olurdu. Bazen F/P diye bakmaktansa biraz da isteğimizi ön planda tutmak gerekiyor bence.

Bütçe azsa iPhone hevesi boşuna, eminim hayal kırıklığı yaşatır kullanıcıya. Bütçeniz iPhone'un amiral cihazlarına (15 Pro, 16 Pro gibi gibi) yetiyorsa iPhone cihazlar güzeldir, alınır.

Neden sevilmediğini biraz bakınırsanız anlarsınız bence. 16E'de iPhone almak için bir sebep yokken 13 Pro ise fazlasıyla eski bir model. Siz benim marka takıntısı yaptığımı zannediyorsunuz galiba.

Hocam size göre 13 Pro eski model tamamdır fakat 16 Pro ile karşılaştırdığınzda dinamik ada dışında ne farklılıklar görüyorsunuz 2 telefon arasında bence büyük bir fark yok.

Hocam size göre 13 Pro eski model tamamdır fakat 16 Pro ile karşılaştırdığınzda dinamik ada dışında ne farklılıklar görüyorsunuz 2 telefon arasında bence büyük bir fark yok.
S24 Plus'dan da 13 Pro'ya geçilmez açıkçası. Yolun sonuna yaklaşıyor artık o cihaz.
Bunun cevabı 3. Sayfada zaten verilmiş.

Geçen haftaya kadar bende 6S kullanıyordum hocam. 16 Pro Max alma imkanım da var çok şükür ama bence hiçbir şekilde parasını hak etmiyor. Profesyonel bir iş için değilse S24FE bile her insana yetebilecek bir telefon şahsen. Artık günümüzde teknoloji çok saçma yerlere gidiyor insanlar bir kere alıyorum en iyisi olsun düşüncesiyle ihtiyacından fazlasını alıyor gibi geliyor.

Bunun cevabı 3. sayfada zaten verilmiş.

Hocam yolun sonu derken 3 yıl iOS güncellemesi 2 yılda güvenlik güncellemesi alacak yolun sonu biraz absürt açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı