madenci8080
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Modifiyeli Iphone sistemleri daha hızlı olmaları daha güzel görünüme (temalara) sahip olmaları ile bilinirler peki nasıl yüklenir bu "custom" modifiyeli sistemler Iphone'lara?
Not:Sistem derken; işletim sistemi kastım.
İşlemler basit.
Gerekenler:
1. ITunes
2. Modlu sistem sitelerinden biri
3. Beyin
4. Iphone
1. Herhangi modifiyeli sistem seçin (blackdoorproject.com veya www.whited00r.com sitelerindeki sistemleri öneririm)
BlackDoor'da sistemler kendinden JailBreak'lıdır. (Cihaz için modlu sistemi indirirken "Unlocked" ibaresi yer alan linkten jailbrea)
2. Modifiyeli sistem indirin (ben burada Iphone 3GS için olanı indiriyorum BlackDoorProject adlı siteden)
3. Modifiyeli sistem indikten sonra ITunes'u açın ve cihazı bağlayın.
4. ITunes'ten cihaza ait sekmeye gelin.
5. SHIFT tuşuna basılı tutarken "Restore" ("Yenile") tuşuna tıklayın ve indirdiğiniz modifiyeli sistem dosyasını seçin.
6. İşlemlerin bitmesini bekliyoruz.
7. Hayırlı olsun sistem kuruldu.
Not: İki sitede de kurulum ve jailbreak anlatımı mevcut. (İlk fotoğraftada dediğim gibi BlackDoorProject sitesinde).
Not:Sistem derken; işletim sistemi kastım.
İşlemler basit.
Gerekenler:
1. ITunes
2. Modlu sistem sitelerinden biri
3. Beyin
4. Iphone
1. Herhangi modifiyeli sistem seçin (blackdoorproject.com veya www.whited00r.com sitelerindeki sistemleri öneririm)
BlackDoor'da sistemler kendinden JailBreak'lıdır. (Cihaz için modlu sistemi indirirken "Unlocked" ibaresi yer alan linkten jailbrea)
2. Modifiyeli sistem indirin (ben burada Iphone 3GS için olanı indiriyorum BlackDoorProject adlı siteden)
3. Modifiyeli sistem indikten sonra ITunes'u açın ve cihazı bağlayın.
4. ITunes'ten cihaza ait sekmeye gelin.
5. SHIFT tuşuna basılı tutarken "Restore" ("Yenile") tuşuna tıklayın ve indirdiğiniz modifiyeli sistem dosyasını seçin.
6. İşlemlerin bitmesini bekliyoruz.
7. Hayırlı olsun sistem kuruldu.
Not: İki sitede de kurulum ve jailbreak anlatımı mevcut. (İlk fotoğraftada dediğim gibi BlackDoorProject sitesinde).