iPhone ile QCY T13 uyumlu mu?

ANC %60 etkili olur. S23 kullanıyorum bende bu ürünü kullanmıştım fakat, aktif gürültü engelleme tatmin edici olmadı. Galaxy Buds 2 aldım mesela %100 etkili idi. Bu ürün de Apple ekosistemin de olmadığı için, aktif gürültü engelleme tatmin etmeyecektir. Ha ANC önemli değil dersen iş görür ses kalitesi olarak güzel.

ANC telefonla alakalı bir şey değil. Buds 2'yi hem Samsung telefonda hem de Mac'te kullanıyorum herhangi bir ANC farkı yok. Olamazda zaten telefonla gram alakası yok ANC'nin çünkü. Buds 2'nin ANC'si her türlü yetersiz zaten.

ANC telefonla alakalı bir şey değil. Buds 2'yi hem Samsung telefonda hem de Mac'te kullanıyorum herhangi bir ANC farkı yok. Olamazda zaten telefonla gram alakası yok ANC'nin çünkü. Buds 2'nin ANC'si her türlü yetersiz zaten.
Sen o farkı hissedemediysen o senin sorunun. %60 oranında stabil çalışıyor ve tüm özelikleri tam anlamıyla kullanamıyorsun, hissettirmiyor QCY S23 cihazın da. Her ikisini de halihazırda kullanıyorum test ettim. Bak özellik açısından diyorum dikkatini çekerim. Arkadaş İPhone kullanıyor Apple ekosistemi neree QCY neree. Tam randımanlı kullanmak var, kullanmamak var. Ben zaten QCY ses kalitesini iyi diyorum ANC idi cart curt özellikleri %50 %60 oranın da kullanır, hisseder anca.

Sen o farkı hissedemediysen o senin sorunun. %60 oranında stabil çalışıyor ve tüm özelikleri tam anlamıyla kullanamıyorsun, hissettirmiyor QCY S23 cihazın da. Her ikisini de halihazırda kullanıyorum test ettim. Bak özellik açısından diyorum dikkatini çekerim. Arkadaş iPhone kullanıyor Apple ekosistemi neree QCY neree. Tam randımanlı kullanmak var, kullanmamak var. Ben zaten QCY ses kalitesini iyi diyorum ANC idi cart curt özellikleri %50 %60 oranın da kullanır anca.

Yanıtında özellik değil ANC demişsin. %60 gibi kafandan geçerliliği olmayan random bir oran sallamışsın. Buds 2'yi hem Mac'te hem de Samsung telefonda kullanıyorum ses farkı yok hatta Mac'in çekim alanı daha geniş olduğu için telefonun aksine çok daha uzaktan müzik dinleyebiliyorum Mac'te. Bu tarz kulaklıkları başka ekosistemde kullanmanın eksileri cihaz üzerinden kulaklık modları arası geçiş yapamamak ve ses kalitesinde minimal düşüş oluyor sadece. Sen hayal görüyorsun sanırım. Cihazın düzgün olduktan sonra her kulaklık stabil çalışır.

Yanıtında özellik değil ANC demişsin. %60 gibi kafandan geçerliliği olmayan random bir oran sallamışsın. Buds 2'yi hem Mac'te hem de Samsung telefonda kullanıyorum ses farkı yok hatta Mac'in çekim alanı daha geniş olduğu için telefonun aksine çok daha uzaktan müzik dinleyebiliyorum Mac'te. Bu tarz kulaklıkları başka ekosistemde kullanmanın eksileri cihaz üzerinden kulaklık modları arası geçiş yapamamak ve ses kalitesinde minimal düşüş oluyor sadece. Sen hayal görüyorsun sanırım. Cihazın düzgün olduktan sonra her kulaklık stabil çalışır.
ANC için hala sözümün arkasındayım. Arkadaşa ANC için alacaksan stabil çalışmıyor dedim (Hiç) çalışmıyor demedim. Ama sen gelip uzattıkça uzattığın için ekstra olarakta (özellik) kısmına da değindim. (Ses) olarak elbette bariz %90'lara kadar leşlik sunuyor veya kötü de demedim tam tersi QCY ses kalitesi olarak güzel,iyi dedim. Genelleme de yapmadım ayrıca.

Burada tartışma yapacak birileri illa çıkıyor şaşmaz. Beğenmedim at geç işte veya (yanlış) bilgi diye işaretle araştırılır sonuca ulaşılır. Boş yere bu ve bunun gibi insanların konularını da kirletmenizi anlamıyorum hala. Neyse iyi forumlar blok.

ANC için hala sözümün arkasındayım.
Kulaklık (QCY) dandik olduğu için elbette ANC performansı Buds2 gibi olmayacaktır.
Sen o farkı hissedemediysen o senin sorunun. %60 oranında stabil çalışıyor ve tüm özelikleri tam anlamıyla kullanamıyorsun, hissettirmiyor QCY S23 cihazın da. Her ikisini de halihazırda kullanıyorum test ettim. Bak özellik açısından diyorum dikkatini çekerim. Arkadaş İPhone kullanıyor Apple ekosistemi neree QCY neree. Tam randımanlı kullanmak var, kullanmamak var. Ben zaten QCY ses kalitesini iyi diyorum ANC idi cart curt özellikleri %50 %60 oranın da kullanır, hisseder anca.

Kaynak göstermeniz gerekiyor çünkü kesin konuşuyorsunuz. "Bence daha kötü çalışıyor" deseniz bile kaynak göstermeniz gerekir. Kaynak bulamıyorsanız o sizin sorununuz 😇

Yaklaşık 1 yıldır ANC modelini günde 5 saat kullanmaktayım ve oldukça memnunum. Ses kalitesi aldığım ilk günkü gibi. S21 5G modelinde ANC performansı oldukça iyi. Müzik çalmadığı halde dışarıdan pek ortam sesini duymuyorum.

Kulaklık (QCY) dandik olduğu için elbette ANC performansı Buds2 gibi olmayacaktır.

Kaynak göstermeniz gerekiyor çünkü kesin konuşuyorsunuz. "Bence daha kötü çalışıyor" deseniz bile kaynak göstermeniz gerekir. Kaynak bulamıyorsanız o sizin sorununuz 😇
Kaynak göstermek? YouTube inceleme videolarının altına bakarsanız DÜMDÜZCÜ tayfa haricinde, En ince ayrıntısına ve detayına kadar farkeden ve hissedenler zaten yorumunu bırakıyor. Sadece yorumla kalmayıp alıp bizzat kendim de test ettim. DÜMDÜZCÜ bir düşünceye ve KULLANICIYA hitap eden birisi iseniz zaten önemi yok. 105 kişi de boşuna beğenmiş BOT hesaplardır dersiniz sonunuz bitmez 🤣 Ekosistemin de almıyorsanız kesinlikle (Tam anlamıyla) sağlıklı çalışmaz. Bunu anlamak için de DÜMDÜZCÜ bir kafaya ve hissiyatta olmamak lazım tabi 🤣 Haydi iyi forumlar!

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240206_184718_YouTube.jpg
    Screenshot_20240206_184718_YouTube.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20240206_184712_YouTube.jpg
    Screenshot_20240206_184712_YouTube.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Geri
Yukarı