iPhone ile QCY T13 uyumlu mu?

Kaynak göstermek? YouTube inceleme videolarının altına bakarsanız "dümdüzcü" tayfa haricinde, en ince ayrıntısına ve detayına kadar farkeden ve hissedenler zaten yorumunu bırakıyor. Sadece yorumla kalmayıp alıp bizzat kendim de test ettim. "dümdüzcü" bir düşünceye ve "kullanıcıya hitap eden" birisi iseniz zaten önemi yok. 105 kişi de boşuna beğenmiş BOT hesaplardır dersiniz sonunuz bitmez 🤣
Siz beni yanlış anladınız ve yanlış bir "kaynak" gösteriyorsunuz.
ANC %60 etkili olur.
Bu cumlenin kaynağını istemiştim sizden. Çünkü hatırı sayılır hiç bir mecrada böyle bir bilgi yok.

Sizin gönderdiğiniz şey ise bariz olan bir yoruma atılmış 105 beğeni. Elbette aynı marka altında üretilmiş teknolojiler birbirleri ile daha uyumludur. Kimsenin buna karşı çıkan her hangi bir şey söylediği de yok.

"Dümdüzcü" ve "Kullanıcıya hitap eden" kısmında neyi ifade etmek istediniz ben anlayamadım 😬

Siz beni yanlış anladınız ve yanlış bir "kaynak" gösteriyorsunuz.

Bu cumlenin kaynağını istemiştim sizden. Çünkü hatırı sayılır hiç bir mecrada böyle bir bilgi yok.

Sizin gönderdiğiniz şey ise bariz olan bir yoruma atılmış 105 beğeni. Elbette aynı marka altında üretilmiş teknolojiler birbirleri ile daha uyumludur. Kimsenin buna karşı çıkan her hangi bir şey söylediği de yok.

"Dümdüzcü" ve "Kullanıcıya hitap eden" kısmında neyi ifade etmek istediniz ben anlayamadım 😬
Hatırı sayılır mecralar da (reklam) işbirliği yapıldığı için elbette olmayacaktır. Yorumlar da elbette troll tayfa çok var fakat gerçek anlam da araştırıp test edenlerin sayısı da fazla. %60 oranı kabataslak bir yorumumdu (tam anlamıyla) ekosistemde olmadığı için verimli çalışmayacaktır anlamın da kullandım. Ki öyle de zaten. O verdiğim orana dümdüz düşünmeyen ve analiz edenler zaten takılmaz neyin ne olduğunu bilirler :)

"DÜMDÜZCÜ kullanıcı" alayım da (İdare) etsin müzik çalsın sesi iyi olsun diyen tayfa işte. Verimlilik, özellik ve tam randımanlı çalışmasına bakmayan kişiler için kullandım.

Yani bu gibi dümdüzcü kullanıcılar için zaten (Hiç sorun yok) gayet iyi kullanıyorum tam verimli çalışıyor diyecektir zaten şaşmam. Ama gerçeğe bakarsak, test edersek analiz edersek her açıdan yana öyle olmuyor.

Bluetooth desteklehen bütün cihazlara uyar. Ben Android ve Windows platformlarda kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı