The Virtuoso
Hectopat
Bonus flaşla da olmadı. Mobil ödeme seçeneği yok. Anlaşılan yapılamıyor. Neden böyle imkanlarda hep gerideyiz ki anlamıyorum. Üzüldüm.
Rica ederim.anladım teşekkürler
Ben de olmasını istiyorum. Papara kullanıyorum ve her zaman kartım yanımda olmuyor vs. Telefonla tık tık halletmek çok rahatlatır.Bonus flaşla da olmadı. Mobil ödeme seçeneği yok. Anlaşılan yapılamıyor. Neden böyle imkanlarda hep gerideyiz ki anlamıyorum. Üzüldüm.
Bu detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Benim sorguladığım şu, bütün dünya faydalanırken bir biz mi banka bilgilerimiz içerde kalsın diye faydalanamıyoruz? Bizim farkımız ne? Bizim bankaların farkı ve ayrıcalığı ne? Ben art niyet seziyorum bu tarz konularda açıkçası. Mis gibi teknoloji var önümüzde, kullanamıyoruz.Merhaba;
Ben bu konu üzerine araştırma yaptım. İş Bankası ile bir görüşmem oldu, aldığım cevap ise.
“… Apple'ın iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarda mobil temassız ödeme işlemini sadece Apple Pay ödeme sistemi üzerinden yapılacak şekilde kurgulaması ve adı geçen ödeme sisteminin ülkemizdeki yasal mevzuat ile uyumlu olmaması sebebi ile planlanan bir geliştirme takvimi bulunmamaktadır”
Aslında buradaki "yasal mevzuat" dedikleri şey, Türkiye; bütün banka giriş çıkış bilgilerinin ülkede kalmasını istemesiyle oluşuyor, ayrıca Apple bu sistem üzerinden bankalardan komisyonu fazla istiyor da olabilir.
PayPal'da bu yüzden Türkiye'de engellenmişti.
Apple Pay kullanmak için birkaç yöntem var (örneğin. Wise) ancak şimdiki prosedürleri nedir bilemiyorum.
Bu detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Benim sorguladığım şu, bütün dünya faydalanırken bir biz mi banka bilgilerimiz içerde kalsın diye faydalanamıyoruz? Bizim farkımız ne? Bizim bankaların farkı ve ayrıcalığı ne? Ben art niyet seziyorum bu tarz konularda açıkçası. Mis gibi teknoloji var önümüzde, kullanamıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.