iPhone ilk şarj nasıl olmalı?

Athaenn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060
Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce iPhone 12 mini aldım. Fakat ilk şarjı sanırsam 0'dan 100'e yapılması gerekiyormuş. Ben 80 olunca söktüm, pil olması gerektiğinden daha hızlı bitiyor gibi hissediyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce iPhone 12 mini aldım. Fakat ilk şarjı sanırsam 0'dan 100'e yapılması gerekiyormuş. Ben 80 olunca söktüm, pil olması gerektiğinden daha hızlı bitiyor gibi hissediyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu kadar takmayın hocam kafanıza yakında anlarsın günde birkaç kere şarja takmanız gerektiğinde.

Android'den geçiş yaptıysanız normal öyle hissetmeniz IPhone'ların zaten daha hızlı bitiyor ayrıca mini model olması ekstra etkiler onun dışında ilk dolum muhabbetlerinin çok fark ettiğini düşünmüyorum.

Evet, ilk şarjı 0’dan 100’e tamamlayın dediler. Bir şey olacağını zannetmiyorum.
Bir süre kullan, bak.

0-100 muhabbeti çok eskide kaldı hocam. Artık güncel cihazlar Lityum batarya kullanıyor ve iPhone zaten akıllı pil özelliğine sahip.

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Hocam günde birçok kez şarja takmanız gerekecek ister istemez zaten hızlıca yıpranacak eskiyecek, zaten mini olması bir dezavantaj iOS sürümünüzde 18 ise daha da hızlı bitecektir iPhone 13 kullanıyorum pil sağlığım 100 yine de günde 2 kere takıyorum anca yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı