İphone IOS İşletim Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sercan Canpolat

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
2.632
Makaleler
66
İphone İOS işletim sistemini iyi kullanabilen var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununun ne olduğunu direk yazarsan daha iyi yardımcı olur arkadaşlar. Bu şekilde yardım edecek kişi bulamazsın.
 
İphone yeni aldım. Fakat kullanmayı bilmiyorum. Müzik, video, oyun nasıl indirilir ? Safariden indirdiğim dosyalar nereye gidiyor ? Hiç bir şey anlamadım.
 
Telefonun içerisinden oyun ve program indirmek için "App Store" uygulamasını, müzik ve video indirmek için "iTunes Store" uygulamasını kullanmalısın. Müzikleri ve film, dizi gibi medya içeriğini bu şekilde para ile satın alman gerekecektir. Bilgisayarına iTunes kurarak, elindeki müzikleri telefonuna aktarabilirsin.

Malesef iPhone dosyalara müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıda. İndirdiğin resimler Fotoğraflar altına kaydediliyor ancak .pdf, .docx, xlsx gibi uzantılara sahip dosyaların akıbeti biraz belirsiz kalıyor.
 
Son düzenleme:
Eğer iyi bir şekilde anlayıp, kullanmak istiyorsan kullanma klavuzunu deneyebilirsim veya youtubedeki iphone kanallarından video izleyerekte öğrenebilirsin. Hayırlı olsun bu arada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanımı ve alışması android kadar zor değil. Kullanma kitapçığını okumana gerek de yok. Birazcık kurcalasan anlarsın zaten. Hemen hazır beklemeyin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı