iPhone kulaklığı mikrofonu Windows 10'da çalışmıyor

Peki önerdiğiniz bir marka var mı bazı ürünlerde ses kötü gidiyormuş karşı tarafa
Ben Logitech kulaklığımın içinden çıkan kabloyu kullanıyorum o yüzden bir şey önermem yanlış olur. Satıcısı Amazon olan ve yüksek puan almış ürünlere bakabilirsin ama. Şuraya bir örnek bırakayım;

Bu bir ürün önerisi değil, ürün arama önerisidir lütfen yanlış anlama bu ürünle ilgili bir fikrim yok.

Geçici bir çözüm oldu. Amazon'da ucuza satılan bir splitter aldım 1 giriş 2 çıkış şeklinde. Tek kulaklık takınca sesi çok bozdu, eğer yapacaksanız size önerim 2 telefon kulaklığı kullanın. Ben öyle yaptım. Biri mikrofon için Splitter'a bağlı kasa arkasındaki mikrofon girişine takılı, diğeri ise kasanın önünde ses girişine bağlı. Geçici olarak böyle kullanıyorum.
Geçici bir çözüm oldu. Amazon'da ucuza satılan bir splitter aldım 1 giriş 2 çıkış şeklinde. Tek kulaklık takınca sesi çok bozdu, eğer yapacaksanız size önerim 2 telefon kulaklığı kullanın. Ben öyle yaptım. Biri mikrofon için Splitter'a bağlı kasa arkasındaki mikrofon girişine takılı, diğeri ise kasanın önünde ses girişine bağlı. Geçici olarak böyle kullanıyorum.
@Dagnoss

@Dagnoss
Teşekkür ederim benimde aklıma bu gelmişti bunu kullanacağım o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı