Öyle karakter bozukluğu yazınca bende telefon olarak anlamadım kardeşim.Arkadaş burada açıklamış işte teşekkürler nakeros.
Öyle karakter bozukluğu yazınca bende telefon olarak anlamadım kardeşim.Arkadaş burada açıklamış işte teşekkürler nakeros.
8 Altının miladı dolmak üzere almanızı tavsiye etmem. Yenileri alabilirsiniz.
benimde babamda iphone 5 vardı baya uzun zaman kullandı kamerasında yada kendisinde bi kasıntı falan yaşamadı. Ama benim kuzen nasıl bulduysa telefonu alıp yere fırlatmış tuzla buz oldu telefon. hafızası dışında bi sorun yaşamadık ondan da heveslendim ama yeni telefonları onlardan daha dayanıksız diyorlarBabam Iphone 6s Plus'ı çıktığı gün aldı ve hala herhangi bi sorunla karşılaşmadık. Ama 4 yıl önce çıkmış telefonu almak çok mantıklı değil gibi geliyor bana. Eğer bütçenizi arttırma şansınız varsa o yıl çıkmış Iphone'ları almak daha mantıklıdır eğer Iphone kullanmak istiyorsanız.
benimde babamda iphone 5 vardı baya uzun zaman kullandı kamerasında yada kendisinde bi kasıntı falan yaşamadı. Ama benim kuzen nasıl bulduysa telefonu alıp yere fırlatmış tuzla buz oldu telefon. hafızası dışında bi sorun yaşamadık ondan da heveslendim ama yeni telefonları onlardan daha dayanıksız diyorlarBabam Iphone 6s Plus'ı çıktığı gün aldı ve hala herhangi bi sorunla karşılaşmadık. Ama 4 yıl önce çıkmış telefonu almak çok mantıklı değil gibi geliyor bana. Eğer bütçenizi arttırma şansınız varsa o yıl çıkmış Iphone'ları almak daha mantıklıdır eğer Iphone kullanmak istiyorsanız.
Şarj kablosunun ve kulaklığının kalitesizliği![]()
Iphone 7 kullanıyorum 3 senedir sıkıntı yaşamadım sadece şarj hariç bir de 32 gb aldım alan yetmiyor ve telefonum gayet iyi fortnite oynadım telefonda ve kasmamıştı hiç ama şarj yiyordu benim telefonda tek sıkıntım hızlı şarj olmaması ve şarjın dayanmamasıYakın zamanda arkadaşım bir iPhone 7 Plus satın aldı ve birkaç konuda sıkıntılarının olduğunu söyledi. Benim de alma gibi bir niyetim var. Sorunları nelerdir ve kullanışlı mıdır?
SD Card desteği yok,
Kulaklık girişi yok,
iPhone 7 eskidi artık.
Önermeyin şu markayı, TurboX’in telefon versiyonu. : DNe boş verileri silebiliyorsun bir de Apple desteğini çekecek bence alma hata yaparsın Note 9'lara bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.