TP-LINK TL-AC210 Apple Şarj ve Senkronizasyon Kablosu (8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Orijinal kablo destekçisiyim, ama sorun oluşturmayacaksa Aliexpress'den Baesus, UGreen ve ORICO Markalarını öneririm. UGreen ve ORICO kullanan biri olarak çok memnunum.
Apple olmasaydı demezdim böyle ama kaliteli kablodan başka çaren yok. En iyi ihtimal belirli süre kullandıktan sonra desteklenmeyen aksesuar hatası alırsın.
Orijinal veya MFI lisanslı öneriyorum. 20-30 TL ucuz diye MFI lisansı olmayan kabloya para harcama. Elinde kalıyorlar tecrübe ile sabit maalesef.
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Herkese zaman ayırıp öneri verdiği için teşekkür ederim. Ben en son 3 yıl önce iphone kullanıyordum, o zaman 90 liraydı lighting kablosu. Şimdi fiyatları uçmuş. Ben hep ugreen ürünleri kullandım. Ugreen alacağım gibi. Ugreen'ler zaten MFI sertifikalı oluyorlar. Ayrıca örgülü kablolara hayranım zaten.
Anker PowerLine+ Lightning 0.9 Metre Örgülü iPhone Şarj/Data en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Anker PowerLine+ Lightning 0.9 Metre Örgülü iPhone Şarj/Data en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam merhaba, kablo öncelikle muhteşem. Ama pahalı gibi geldi hocam. Aliexpress'te bu fiyata 2 metre alabilirim MFI'li. Çok kararsız kaldım...
Bu kablo nasıl acaba? Sizce iyi midir? 2 metre olanı almayı düşünüyorum ama, almayın derseniz yapabilecek bir şey yok.
TRY 44.92 22%OFF | Ugreen MFi USB kablosu iPhone Xs için Max 7 Artı 2.4A Hızlı Şarj Yıldırım Kablosu iPhone 6 USB Veri kablolu telefon şarj aleti kablosu
Açıkçası Aliexpress üzerinden çok ürün aldım ama şu son vergi,gümrük olaylarından sonra sıkıntı olacak gibi. 70 gündür gelmeyen ürünlerim var. Beklerim derseniz ürün ve yorumlar gayet güzel.
Açıkçası Aliexpress üzerinden çok ürün aldım ama şu son vergi,gümrük olaylarından sonra sıkıntı olacak gibi. 70 gündür gelmeyen ürünlerim var. Beklerim derseniz ürün ve yorumlar gayet güzel.