kafası güzel teletabi
Kilopat
Anker al. İki tane anker kablom var. Sağlamlık olarak müthiş. Orijinal kablodan kat ve kat iyi.
Bolca ugreen ürünü kullandım. Çok kaliteliler. Ama Türkiye'de satan var mı acaba?Orijinal kablo destekçisiyim, ama sorun oluşturmayacaksa Aliexpress'den Baesus, UGreen ve ORICO Markalarını öneririm. UGreen ve ORICO kullanan biri olarak çok memnunum.
Hocam merhaba, kablo öncelikle muhteşem. Ama pahalı gibi geldi hocam. Aliexpress'te bu fiyata 2 metre alabilirim MFI'li. Çok kararsız kaldım...Anker PowerLine+ Lightning 0.9 Metre Örgülü iPhone Şarj/Data Fiyatı
Anker PowerLine+ Lightning 0.9 Metre Örgülü iPhone Şarj/Data en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Beklerim ben o sorun değil. Ancak hocam Apple Store'da 150 TL olmuş orijinal kablo. Sayfayı açtığım gibi kapatmam bir oldu.Açıkçası Aliexpress üzerinden çok ürün aldım ama şu son vergi,gümrük olaylarından sonra sıkıntı olacak gibi. 70 gündür gelmeyen ürünlerim var. Beklerim derseniz ürün ve yorumlar gayet güzel.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.