iPhone markalara neden takıntı var?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Bir araştırma insanların beğenilmek için statü simgesi olarak iPhone aldığını ortaya çıkarıyor.

Türkiye'de öyle olduğunu kesinlikle doğrulayabilirim ama yurt dışında böyle olduğunu düşünmüyorum. Altı üstü telefon aslında ama işte altın gibi değer biçiliyor malum.

Türkiye'de öyle olduğunu kesinlikle doğrulayabilirim ama yurt dışında böyle olduğunu düşünmüyorum. Altı üstü telefon aslında ama işte altın gibi değer biçiliyor malum.

Yurt dışından kastın neresi bilmiyorum ama Amerika'da Android kullananlara ezik gözüyle bile bakıyorlar. Avrupa'da ama dediğin gibi pek takan yoktur büyük ihtimalle.

Bir araştırma insanların beğenilmek için statü simgesi olarak iPhone aldığını ortaya çıkarıyor.

Arayüzü teması güzel emojileri en iyi olan marka zaten geri kalanı popüler kültür. Android'e karşı düşmanlık beslemelerinin sebebi ise 1000 TL'lik Android telefondan 40000'lik Apple geçince Android çöp diyorlar.😀

Apple cihazlar güzel genel olarak yurt dışında da bu kadar seviliyorlar benim gördüğüm artık Apple fanboylardan çok haterlar oluşmaya başladı.
Ülkemizde genel olarak fiyatlarından dolayı mantıklı olmasa da yurt dışında fiyat ve sundukları açısından alıcı kitlesine hitap eden cihazlar.
Bizim de fanboylar genelde popüler kültür kölesi ya da 4000TL'ye aldıkları işletim sistemine bile reklam veren şayomiden Apple'a geçenler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00