iPhone mini modelleri nasıl?

İyi günler. Yaklaşık garanti bitmesine 2 ay var 2 yıla yakındır kullanıyorum. Telefona iPhone 7 Plus'tan geçtim. Küçük ama tutması taşıması vs çok rahat. Kamerası 12'den farkı yok. Çok güzel her açıdan lakin diğer yorumlarda belirtildiği gibi pil emsallerine göre hızlı bitiyor. Lakin telefonda sosyal medya oyun vs çok yoğun kullanıyorsanız sizi üzebilir. Lakin normal bir kullanıcıysanız benim gibi 1 günü rahat çıkarabiliyor. Tabii yaptığınız işe göre değişir Full parlaklıkta navigasyon açarsanız ayarlarınızı optimize etmezseniz Pro cihaz bile bir günü çıkarmaz. Biraz ayarlarda tasarruf ederek kullanabilirsiniz. Bu arada 12 mini kullanıyorum.

iPhone mini kullanıcıları cevap verebilir mi? Normal iPhone modellerinden farkı ne? iPhone 12 mini almayı düşünüyorum sizce üzer mi? Kamera ve pili önemli benim için.

Pilini nasıl kullandığına bağlı. Abimde vardı ama sattı düz 12 aldı. Zorunlu değilse almanı önermem.

iPhone mini kullanıcıları cevap verebilir mi? Normal iPhone modellerinden farkı ne? iPhone 12 mini almayı düşünüyorum sizce üzer mi? Kamera ve pili önemli benim için.

İkinci elde gayet alınabilir cihazlar. Küçük cihaz seviyorsan alınır. Pil sağlığı iyi olan batarya üzmez.

İkinci elde gayet alınabilir cihazlar. Küçük cihaz seviyorsan alınır. Pil sağlığı iyi olan batarya üzmez.
Hocam sizce dolaptan telefon alınır mı? Yakında olan telefoncuları gezdim ama ikinci el iPhone 11 - iPhone 12 telefonlarını bulamadım. Sizce ne yapmalıyım?

12 mini kullanıcısı olarak mini serisi berbat bir telefon evet güzel kamerası var ekranı güzel ancak ekranı çok küçük bataryası çok yetersiz o yüzden mini modelleri bütçe sıkıntısı yok ise tercih edilmemeli.

12 mini kullanıcısı olarak mini serisi berbat bir telefon evet güzel kamerası var ekranı güzel ancak ekranı çok küçük bataryası çok yetersiz o yüzden mini modelleri bütçe sıkıntısı yok ise tercih edilmemeli.
Küçük cihaz sevmiyorsan zaten neden mini kullanırsın ? Pil sağlığına göre bataryası yeterli 12 mini’nin.

Bütçe sıkıntısı 11 tercih edilebilecek bir cihaz değil 12 veya daha üstü modellerde ekran kalitesi karşılaştırılamaz o yüzden mini almak zorunda kaldım.
Küçük cihaz sevmiyorsan keşke bütçe yükseltip 12 alsaydın. Küçük cihazlar hoşuma gidiyor benim :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı