iPhone mu Samsung mu?

Eğer iPhone pro pro max serisinden alırsanız batarya konusunda sorun yaşayacağınızı sanmam, ekran kalitesi olarak samsungta plus ve ultra modeli daha önde, makale okuyup üzerinde çalışma yapacaksan kalem avantajı olarak ultra modeli daha avantajlı olur, google search kısmından translate özelliği kullanarak az da olsa yabancı makale de okuyabilirsiniz. Geri kalan konularda 2 modelde sizi üzmez. Samsung bahsettiğim son cümlede makale okurken kalem avantajı, google search özelliği gibi daha önde not özelliği kısmında daha avantajlı diyebilirim. Oyun konusunda pro ve plus üstü sizi üzmez. En çok hangi alan da kullanacaksınız kişisel sorularınıza cevap vererek bulabilirsiniz. İki telefon da birbirine yakın. Biri bir konuda üstündür diğeri başka konuda.

Benim baktığım kadarıyla böyle bir durum mevcut değil işte bunu anlatamadım. Nasıl daha net, ben bakınca ultra daha net gözüküyor.

Ekran kalitesi, ekran büyüklüğü, en önemlisi pil performansı dikkate alındığında S25 serisi en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum.

Siz ultranın renklerinden bahsediyorsunuz ben ise fotoğraf ve videoların detaylarından.
Hayır rengi geride bıraktık. Detay ve netlik açısından konuştum. Bir de kendi dahili ayarları ve Samsung'un cihazını en ufak ayrıntılara kadar değiştirebilmesini sağlamak için çıkardığı program GoodLuck ile bütün ayarları baştan sona değiştirebiliyorsunuz.

17 saat ekran süresini tek şarjda mı alıyordunuz ve cidden 17 saat ekran süresi yetmiyorsa 30.000'lik powerbank ile gezin.

Açın videoları izleyin yetmezse iki cihazı elinize alıp adil bir şekilde inceleyin.

S25'in pil performansını ve ekranını nereden biliyorsunuz ki?

Ekran konusunda Samsung serileri daha iyi oluyor bekleyip S25 incelemelerine ve karşılaştırmalarına bakın derim.

Bu markalarin ikisi de premium markalar, kisiden kisiye degisebilir fakat ben hala fiyatlari dusunmezsek iPhone tarafindayim, bunun en buyuk nedeni iOS. Fiyatlari dusunursek S24 Ultra ile ayni fiyata iPhone 15-16 aliniyor, bu durumda kesinlikle Samsung.

Açın videoları izleyin yetmezse iki cihazı elinize alıp adil bir şekilde inceleyin.
Videolara baktığımdan böyle konuştum zaten. Hiçbir şey görmeden kafama göre daha iyi demedim galiba değil mi?

17 saat ekran süresini tek şarjda mı alıyordunuz ve cidden 17 saat ekran süresi yetmiyorsa 30.000'lik powerbank ile gezin.
Hayır, azaldıkça şarja takarak kullanıyordum cihazı. Samsung ayarlarından pil kısmında ''Yaklaşık tam şarj kullanım süresi'' kısmında yazan değerden bahsettim. 17 saat değerini yanlış hatırlıyor olabilirim fakat şuanki S24 FE cihazımda bu değer 1 gün 10 saat. Ekran süresi demişim pardon, farklı şeyler.

Sizi kınıyorum hocam adam verilere kafa tutuyor bir de 17 saat ekran süresi aldım diyen kişiye laf anlatmaya çalışıyorsunuz helal olsun size. Yazılımda da iPhone önde değilmiş. Vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…