iPhone mu Samsung mu?

Hem yorumlarınız hem atılan videoları değerlendirdiğimde maddiyatı da devreye soktuğumda S24 ultranın biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim. Bu demek değil ki iPhone seçenekleri kötü. iPhone 13'ten hangisine geçersem geçeyim elbetteki farkı hissedeceğim ve bana deneyim olarak daha iyi hissettirecek. Bu konuda da aralarında inanılmaz farklar olmadığını görüyorum. Kamera üzerinden bir fikir çatışması dönmüş ancak pek önceliğim değil kamera. O yüzden aralarındaki farkları hissedecek bir deneyim yaşamayacağımı düşünüyorum. Aralarında ki fiyat farkının değeceğine tam emin olamadım.
Elbetteki S25'i de göreceğim, bekleyeceğim fiyatlarını, özelliklerini vs.

Ekosistem ya da Apple'a gerek duyduğunuz bir nokta yoksa yönelmeseniz cebiniz için daha iyi.

Ekosistem ya da Apple'a gerek duyduğunuz bir nokta yoksa yönelmeseniz cebiniz için daha iyi.
Telefonum dışında apple ürünüm yok fazla ekosistemine dahil birisi değilim aslında. 6 sene iphone 6s kullanıp, Xiaominin iyi olmayan bir modeline geçince yaşadığım şeyi iphone 13'e geçtiğimde de yaşamıştım. Beklentilerimin ve isteklerimin iyi bir şekilde karşılanması ve cebiminde müsaade edeceği durumla gerçekleşmesi tercihimde etkili oluyor. Amazonda Samsung Türkiye Garantili s24 Ultra 256 gb 61999 TL. Üzerine koyacağım yaklaşık 25-30 bin liralık bir fark ile iphone seçimini yapacak olmam biraz zor gözüküyor.

Katılıyorum fanboy arkadaş konuyu dağıttı biraz. S25 serisi cebiniz için gerçekten iyi F/P olarak daha mantıklı olabilir.

Telefonum dışında Apple ürünüm yok fazla ekosistemine dahil birisi değilim aslında. 6 sene iPhone 6S kullanıp, Xiaomi'nin iyi olmayan bir modeline geçince yaşadığım şeyi iPhone 13'e geçtiğimde de yaşamıştım. Beklentilerimin ve isteklerimin iyi bir şekilde karşılanması ve cebiminde müsaade edeceği durumla gerçekleşmesi tercihimde etkili oluyor. Amazon'da Samsung Türkiye garantili S24 Ultra 256 GB 61999 TL. Üzerine koyacağım yaklaşık 25-30 bin liralık bir fark ile iPhone seçimini yapacak olmam biraz zor gözüküyor.

S24 Ultra yerine S25u yu bekleyin.

S25'i bekleyeceğim, fiyatların netleşmesiyle s24 ultra veya s25 serisi arasından seçimimi yapacağım gibi gözüküyor. Aralarında çok uçurum olursa s24 ultraya yaklaşırım.

Katılıyorum fanboy arkadaş konuyu dağıttı biraz. S25 serisi cebiniz için gerçekten iyi F/P olarak daha mantıklı olabilir.
Konu başında söylediğim şey ile ne farkı var dediğinin?

S25'i bekleyeceğim, fiyatların netleşmesiyle s24 ultra veya s25 serisi arasından seçimimi yapacağım gibi gözüküyor. Aralarında çok uçurum olursa s24 ultraya yaklaşırım.
En mantıklısı bu olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim, s25 fiyatının netleşmesiyle burada tekrar bir beyin fırtınası döndeririz sanırım.
Eğer ekosistem istersen Samsung sitesinde kulaklık tablet veya saat alımında falan toplam fiyata %25 indirim uyguluyor + %5te Shop üzerinden aldığın için sepette uygulanıyor. Düşünmek istersen

Eğer ekosistem istersen Samsung sitesinde kulaklık tablet veya saat alımında falan toplam fiyata %25 indirim uyguluyor + %5te Shop üzerinden aldığın için sepette uygulanıyor. Düşünmek istersen
Websitesinde ki fiyat 82999 tl, vatanda 77 civarında ama amazonda ki ürün 62bin tl aradaki farkı çözemedim

Merhaba. iPhone 13 128 GB telefona sahibim, Mayıs ayında 2. yılı dolacak. Ancak şarj konusunda çok şikayetçiyim. Batarya sağlığı 86'ya düşmüş durumda ve günde 2 kere bazen 3 kere şarj etmem gerekiyor. Kullanımımın iş sebebiyle okumalar ve yazmalar, bu kullanım dışında da genelde video izleme ve ara sıra oyun oynama açısından geçtiğini düşünürsek yetersiz kalıyor hem ekran açısından hem de batarya açısından. iPhone 15 Pro veya iPhone 16 Pro cihazlarına bakmıştım ancak bugün arkadaşım Samsung S24 serisine bakmamı ve 3 gün sonra çıkacak S25 serisine göz atmamı önerdi. Ekran büyüklüğü, Hz olayı ilgimi çekiyor Samsung'da. Önerilerinizi dinlemek isterim. İyi akşamlar.

Samsung S21'den IPhone'ye geçtim kesinlikle Samsung şu an aktif olarak Apple kullanıyorum fakat Samsung tercihimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı