Haluk hocamın mesajının üstüne telefonumu satıp iphone 16 pro alsam nasıl bir ödeme planı oluşacak diye baktığımda samsungla çok da bir fark göremedim. Aylık ödemem de çok fark etmiyorken, iphone kullanımımı bozmasam mı acaba diye düşündüm. Çok fikrim değişti iki gün içerisinde farkındayım ama malum bir şey satmadan bir şey alınamadığı için bir türlü emin olamıyorumBüyük telefon sevmiyorsan 16 Pro eğer büyük telefon seviyorsan da 16 Pro Max yaklaşık olarak 1.5 2 saat daha fazla ekran süresi veriyor 16 Pro'ya göre. Ek olarak telefonuna iyi bakarsan Türkiye cihazı olacağından piyasası güzel olur ve hemen gider. Basit işler yaptığın için alacağın herhangi bir cihaz senin için fazla olacaktır zaten bu fiyatlara. Sana tavsiyem IPhone'a gücün yetiyorsa alman ve gelecek yıllarda da değiştirebilirsin. Bir başka tavsiye de şu olabilir bu sene yurt dışı 16 Pro Max alırsın seneye de 17 Pro Max alırsın yurt dışı yine. Dönüşümlü olarak telefonları kullanırsın.
Merhaba. iPhone 13 128 GB telefona sahibim, Mayıs ayında 2. yılı dolacak. Ancak şarj konusunda çok şikayetçiyim. Batarya sağlığı 86'ya düşmüş durumda ve günde 2 kere bazen 3 kere şarj etmem gerekiyor. Kullanımımın iş sebebiyle okumalar ve yazmalar, bu kullanım dışında da genelde video izleme ve ara sıra oyun oynama açısından geçtiğini düşünürsek yetersiz kalıyor hem ekran açısından hem de batarya açısından. iPhone 15 Pro veya iPhone 16 Pro cihazlarına bakmıştım ancak bugün arkadaşım Samsung S24 serisine bakmamı ve 3 gün sonra çıkacak S25 serisine göz atmamı önerdi. Ekran büyüklüğü, Hz olayı ilgimi çekiyor Samsung'da. Önerilerinizi dinlemek isterim. İyi akşamlar.
Ultra alabiliyosanız Ultra alın Exynos işlemci var Plus'da.
Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.
Özellikle gece çekimlerinde IPhone'ları daha başarılı buluryorum.
Haluk hocamın mesajının üstüne telefonumu satıp iPhone 16 Pro alsam nasıl bir ödeme planı oluşacak diye baktığımda Samsung'la çok da bir fark göremedim. Aylık ödemem de çok fark etmiyorken, iPhone kullanımımı bozmasam mı acaba diye düşündüm. Çok fikrim değişti iki gün içerisinde farkındayım ama malum bir şey satmadan bir şey alınamadığı için bir türlü emin olamıyorum![]()
Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.
Özellikle gece çekimlerinde IPhone'ları daha başarılı buluryorum.
Neredeyse tüm IPhone'larda lens flare sorunu var. Gece çekimlerinde nasıl iPhone daha iyi oluyor? Renk konusu çok uzun. Ömer Faruk güneş'i referans gösterebilirim. YouTube üzerinde yaptığı testlerin sonuçları var.
Yazılım, kamera, stabilize 2. elde değer kaybetmemesi uzun ömürlülükde iPhone daha iyidir diye düşünüyorum.
Ayrıca turuncu rengi turuncu gibi gösteriyor iPhone, parlatıp pastel boya yapmıyor. Mesela sen bir Samsung fanboyusun birazdan iPhone fanboylarında da gelen olur karışır gider ben iPhone 15 kullanıyorum ve S25'e geçmeyi düşünüyorum tek sebebi 120 Hz başka sebep bulamadım bu sebebde bana yeterli gelmedi daha düşünüyorum. Ayrıca soruya soruyla cevap verilmez.
Plus veya Pro Max alabiliyorsan al, alamayacaksan apple alma pil konusunda yine üzülürsün.Merhaba. iPhone 13 128 GB telefona sahibim, Mayıs ayında 2. yılı dolacak. Ancak şarj konusunda çok şikayetçiyim. Batarya sağlığı 86'ya düşmüş durumda ve günde 2 kere bazen 3 kere şarj etmem gerekiyor. Kullanımımın iş sebebiyle okumalar ve yazmalar, bu kullanım dışında da genelde video izleme ve ara sıra oyun oynama açısından geçtiğini düşünürsek yetersiz kalıyor hem ekran açısından hem de batarya açısından. iPhone 15 Pro veya iPhone 16 Pro cihazlarına bakmıştım ancak bugün arkadaşım Samsung S24 serisine bakmamı ve 3 gün sonra çıkacak S25 serisine göz atmamı önerdi. Ekran büyüklüğü, Hz olayı ilgimi çekiyor Samsung'da. Önerilerinizi dinlemek isterim. İyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.