iPhone mu Samsung mu?

Haluk hocamın mesajının üstüne telefonumu satıp iphone 16 pro alsam nasıl bir ödeme planı oluşacak diye baktığımda samsungla çok da bir fark göremedim. Aylık ödemem de çok fark etmiyorken, iphone kullanımımı bozmasam mı acaba diye düşündüm. Çok fikrim değişti iki gün içerisinde farkındayım ama malum bir şey satmadan bir şey alınamadığı için bir türlü emin olamıyorum

Bütçe yok ise iPhone SE 4 bekleyin derim o zamana kadar muhtemelen Samsung da yeni F/P telefon cikarir karsilastirip alirsiniz begendiginizi. Ayrica telefonlar ilk ciktiklarinda daha pahali olabiliyor.

Hz hakkinda Apple sadece Pro serilerine 120Hz destegi veriyor zaten paraniz varsa base model almak cok saçma ayrica.

Kamera olarak Samsung Zoom'da, videoda daha iyiken iPhone telefonlarin normal fotograflarda (1x) daha iyi oldugunu dusunuyorum, yeni IPhone'ler benim tecrube ettigim kadari ile (Pro max) 5000MAH bir battarya ile hemen hemen ayni 4250 olmasina ragmen IOS'un optimizasyonu ile bayağı gidiyor.

High-end bir telefon alacaksaniz benim tercihim Apple olur, cunku Apple en az 5 sene destek veriyor telefonlarina iPhone 6S 6 sene aldi o yüzden bir telefon aldim mi bir sure degistirmem diyorsaniz Apple, Android'in sagladigi extra ozellikler ve ozgurlugu seviyorum diyorsaniz Samsung alabilirsiniz nihayetinde 2 telefonda sizi bayagi goturecektir.

Ultra alabiliyosanız Ultra alın Exynos işlemci var Plus'da.

Bence Exynos islemcilere biraz sans verme zamani geldi bir sure S21FE kullandim Exynos o kadar da kotu degil performans sorunu, aşırı isinma donma kasma yasamadim.

Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.

Özellikle gece çekimlerinde IPhone'ları daha başarılı buluryorum.

Evet doymuş ve renklerle oynanmış fotoğraflara sahip Samsung. Hoşuma gidiyor benim mesela o yüzden S23'e geçtim sanırım bozulana kadar değiştirmem

Samsung S25 beklemeyi düşünüyorsan fiyatlar şöyle olacak güzel bir zam gelecek diyebilirim. Şunu da söyleyeyim bir süre daha beklersen mart nisan gibi Apple lansmanı yapılacak ve o zaman Apple satış kurunu yükseltebilir fiyatlara zam gelebilir. 16 Pro kullanıyorum ve aşırı memnunum onu söyleyebilirim. Ek olarak işin dolayısıyla okuma ve yazmalar yapıyormuşsun. Belki ileride bir macbooka geçmeyi düşünebilirsin bu tarz işler için çok güzel ince taşınabilir cihazlar. Özellikle içerik tüketmek de çok zevkli. Genel olarak pek oyun oynayan biri de değilmişsin. Apple tarafından devam edebilirsin bence.

Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.

Özellikle gece çekimlerinde IPhone'ları daha başarılı buluryorum.

Neredeyse tüm IPhone'larda lens flare sorunu var. Gece çekimlerinde nasıl iPhone daha iyi oluyor? Renk konusu çok uzun. Ömer Faruk güneş'i referans gösterebilirim. YouTube üzerinde yaptığı testlerin sonuçları var.

Detay belirtmediğim için özür dilerim. iPhone karanlık alanlardaki dokuları daha iyi gösterdiğini düşünüyorum, kastetmek istediğim budur. Evet, bazı iphonlerde lens flare sorunu olması gerçekten kabul edilebilir bir durum değil.

60Hz Samsung Galaxy Note 10'dan 120Hz Honor Magic V3'e geçtim, evet güzel ama çok da abartmaya gerek yok. Telefon değiştirmeye sebep olacak bir farklılık değil bence 60-120hz farkı.

Plus veya Pro Max alabiliyorsan al, alamayacaksan apple alma pil konusunda yine üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…