iPhone nasıl şarj edilmeli?

İyi Sosyaller, telefonu alalı 22 gün oldu. Bir sürü konu gezdim ayarlarını nasıl yapmalıyım diye. İlk defa iPhone kullanıyorum ve pil ömrünü tutabildiğim kadar %100'de tutmak istiyorum. Şarjı %20-80 arası kullanıyorum ve şarj sınırını da 80'e ayarladım. Fakat bugün 88 olmuş, normal midir? Ayarlarını nasıl yapmam lazım?
Kafaniza gore kullanin hocam fazla kasmaya gelmiyor her turlu o pil sagligi dusuyor, onu minimuma indirmek icin 20'nin altina dusurmeyin ve sarj esnasinda oynamayin yeter, 80'in uzerine sarj etmek cok da kayda deger bir arti yaratmiyor bence, iyilestirilmis pil sarjini acin 80'den sonra yavasliyor ve cihaz isinmiyor. Zaten pil degisimi 4000-6000 tl arasi ve 2-3 senede 1 defa cok bir para degil sonucta kullandiginiz marka premium bir marka.

Bataryanın çok ısınmamasıda lazım 20-40 derece arası idealdir.

Dediğim durum için bir zararı olmaz. Çünkü şarjı 80e sınırladığı için 80'den sonra çok yavaş güç ile telefon şarj ediliyor. 100 olmamış bile.

O hemen hemen her telefonda var şarjı sınırlamasa bile hızlı şarj otomatik kapanıyor.
Yine de dolunca uzun süre şarjda bekletmek zararlı.

Kafaniza gore kullanin hocam fazla kasmaya gelmiyor her turlu o pil sagligi dusuyor, onu minimuma indirmek icin 20'nin altina dusurmeyin ve sarj esnasinda oynamayin yeter, 80'in uzerine sarj etmek cok da kayda deger bir arti yaratmiyor bence, iyilestirilmis pil sarjini acin 80'den sonra yavasliyor ve cihaz isinmiyor. Zaten pil degisimi 4000-6000 tl arasi ve 2-3 senede 1 defa cok bir para degil sonucta kullandiginiz marka premium bir marka.
Pil değişimini garanti karşılıyor zaten.

O hemen hemen her telefonda var şarjı sınırlamasa bile hızlı şarj otomatik kapanıyor.
Yine de dolunca uzun süre şarjda bekletmek zararlı.

Pil değişimini garanti karşılıyor zaten.
Hayir, aksi bir durum olunca garanti karsiliyor, belirli bir dongu sayisina gelmeden 80'e gelirse, duzgun pili neden garanti karsilasin ki?

Hayir, aksi bir durum olunca garanti karsiliyor, belirli bir dongu sayisina gelmeden 80'e gelirse, duzgun pili neden garanti karsilasin ki?

"Memnun değilim pil performansından, ilk kullandığım zamanlardaki pil performansını şimdi alamıyorum." ben 3 cihazı böyle diyerek değiştirttirdim o da garanti bitmesine 2 ay kala üstelik pil sağlığı %93'tü.

İyi sosyaller, telefonu alalı 22 gün oldu. Bir sürü konu gezdim ayarlarını nasıl yapmalıyım diye. İlk defa iPhone kullanıyorum ve pil ömrünü tutabildiğim kadar %100'de tutmak istiyorum. Şarjı %20-80 arası kullanıyorum ve şarj sınırını da 80'e ayarladım. Fakat bugün 88 olmuş, normal midir? Ayarlarını nasıl yapmam lazım?

30-80 arası tutun şarjda oynamayın bende ilk 2-3 ay dikkat etmiştim şimdi şarjda falan bakıyorum 1 yılda pil sağlığı %90

İyi sosyaller, telefonu alalı 22 gün oldu. Bir sürü konu gezdim ayarlarını nasıl yapmalıyım diye. İlk defa iPhone kullanıyorum ve pil ömrünü tutabildiğim kadar %100'de tutmak istiyorum. Şarjı %20-80 arası kullanıyorum ve şarj sınırını da 80'e ayarladım. Fakat bugün 88 olmuş, normal midir? Ayarlarını nasıl yapmam lazım?

Hocam yanlış anlaşılma olmuş. Bugün şarj ettiğimde 80 sınırında durmamış, 88'e kadar şarj etmiş onu kastetmeye çalıştım kusura bakmayın. 100 hâlâ maksimum kapasite.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı