iPhone neden alınır?

iPhone almak için birçok sebep var bunların en basiti yazılım desteği ve satış sonrası desteği. Bunun dışında çoğu parçası verimlilik ve uzun ömürlü olması için tasarlanıyor.

Diğer büyük neden tabii ki de iOS, Android’e kıyasla daha kolay uygulama optimizasyonu, daha düşük güç tüketimi ve daha yüksek performans sunması (güncel modellerde).

Android cihazlar çok kötü değil ancak üst segmentte pek mantıklı gelmiyor bana açıkçası.

Neden Samsung ve benzeri gibi Android telefonlar almak yerine iPhone alalım?

Aynı özelliklerin olduğu Android telefonlar IPhone'dan daha ucuz. İşlemcisi hariç.

Uzun ömürlü 6 yıldır iPhone 5S kullanıyorum gayet hızlı sorunu yok.

XDA Developers gibi bir sitede çözümünü bulamayacağınız bir sorun yok neredeyse. Bilmeyen biri için zor, fakat işi bildikten sonra gerisi kolay.
Yok hocam bu Knox denen illetten kurtulmanın bir çözümü yok. Bir kere devreye girdi mi artık o cihazı kurtaramıyorsunuz. Eski Samsung cihazlarda kırılabilse de yeni cihazlarda Knox'u devre dışı bırakmak imkansız. XDA Developers bile çözüm bulamadı hala.

iPhone'u hırsız bile çalamıyor. Sırf güvenlik için bile alınır.

Jailbreak yaptıktan sonra da virüs girmiyor hocam. O da ortaya atılmış bir hurafe. iOS 8’den beri telefonu jailbreakli kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Hiç İPhone'lara jailbreak atmadım o yüzden birşey diyemem, belki jailbreak'lendikten sonra jailbreak ile yüklenilen uygulama virüslüdür diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…