iPhone neden alınır?

Samsung güncelleme vermeyi mi kesti? İnternet'te mis gibi ROM'lar var. Yükle, keyfine bak.
Yalnız hatırlatırım Knox denen bir baş belası var. Öyle kolay değil Samsung cihazlara ROM atmak. Ayrıca her ROM düzgün çalışmıyor. Kimisinde Wi-Fi cortluyor kimisinde kamera...

iPhone almak için birçok sebep var bunların en basiti yazılım desteği ve satış sonrası desteği. Bunun dışında çoğu parçası verimlilik ve uzun ömürlü olması için tasarlanıyor.

Diğer büyük neden tabii ki de iOS, Android’e kıyasla daha kolay uygulama optimizasyonu, daha düşük güç tüketimi ve daha yüksek performans sunması (güncel modellerde).

Android cihazlar çok kötü değil ancak üst segmentte pek mantıklı gelmiyor bana açıkçası.

XDA Developers gibi bir sitede çözümünü bulamayacağınız bir sorun yok neredeyse. Bilmeyen biri için zor, fakat işi bildikten sonra gerisi kolay.
Yok hocam bu Knox denen illetten kurtulmanın bir çözümü yok. Bir kere devreye girdi mi artık o cihazı kurtaramıyorsunuz. Eski Samsung cihazlarda kırılabilse de yeni cihazlarda Knox'u devre dışı bırakmak imkansız. XDA Developers bile çözüm bulamadı hala.

Jailbreak yaptıktan sonra da virüs girmiyor hocam. O da ortaya atılmış bir hurafe. iOS 8’den beri telefonu jailbreakli kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Hiç İPhone'lara jailbreak atmadım o yüzden birşey diyemem, belki jailbreak'lendikten sonra jailbreak ile yüklenilen uygulama virüslüdür diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı