iPhone Neden Güven Kaybetti ?

Daha fazla  
Apple'nin iPhone telefonunu bir çocuğumuz kullandı, kullanıyor. Son dönemlerde özellikle de iPhone büyük güven kaybetti. Googlen'nin veri depolaması, batarya eskidikçe işlemcinin MHz'ini düşürmeleri, IOS'ta bulunan saçma sapan açıklar, çalınan Apple ID biglilerinin "Dark Web" üzerinde satılması, iCloud'un patlatılması vesaire.
Servis konusunda hala Apple'den iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum. Sizce bu kadar güven kazanan ve neredeyse milyarlara hitap eden bir firma neden böyle bir hata yaptı ve yapmaya devam ediyor ?

İstediği kadar stabil ve güvenilir olsun. Ben o işletim sistemini kullandım bir süre ve çok kısıtlı ve özel buldum. Beğenmedim yani. Aldığım telefon her güncellemede yavaşlayacaksa ben niye binlerce TL vereyim o cihaza? Güncelleme dediğimiz eklenti cihazın kararlılığını ve performansını artırmalıdır.

Android candır. Gerisi teferruattır bana göre.

Ayrıca iPhone benim güvenimi hiçbir zaman kazanamadı ve kazanamayacak da.

Telefon yapımcılarından çok kullanıcının bilinçlenmesi lazım. Senelik telefon değiştiren açgözlü insanlar olduğu sürece bu firmalar Android ve IOS fark etmeden her zaman insanları sömürmeye devam edeceklerdir. İki platformunda avantajsız yönleri mevcuttur.

Pek güven kaybettiğine katılmıyorum ben, genel olarak Iphone kullanıcıları bilinçli kullanıcılar değil zaten. Gelen güncellemelerle telefon hantallaştırıp üst model Iphone modellerine bilinçli olarak yöneltiyor kullanıcısını. Hiçbir zamanda kullanıcısını düşünen bir kimliğe bürünmedi, bürünmeyecek. Batarya yüzünden dolayı telefonu yavaşlattık açıklaması beni tatmin etmedi açıkçası, madem batarya yüzünden telefonun performansını yarı yarıya düşürecekseniz bunu gizli, saklı bir şekilde yapmanın anlamı yok, bu durumu kullanıcıya söyleyin, kullanıcı zaten yeni batarya alacaktır. Yok biz bataryanın ömrünü uzatmak için yarı yarıya performansı düşürdük söylemleri inandırıcı gelmiyor.

Özelleştirme imkanı yok diyen kişilerin bahanelerini pek dikkate almıyorum. Bir iPhone, iPad, iPod, AppleTV, CarPlay jailbreak ile Androidden kat kat daha fazla özelleştirmeye sahip olabiliyor. Sadece araştırmak yeterli araştırmadan konuşmak ise daha kolay tabii.

Android'den kat kat daha fazla özelleştirme sahip deyip karşındakine araştırmadan konuşmak kolay tabii demek ayrı bir gülünecek durum. JB ayrıca garanti dışı olmasına da neden olur cihazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…