- Makaleler
- 13
Daha fazla
Çoğu Jailbreak, Apple'ın inceleme aracı için bir sorun oluşturmadığından Restore etmeden de garantiye verilebiliyor.@Xoloth Knox sayacı da sıfırlanıyor, bununda yöntemleri var. Senin JB durumu da garanti dışı olmasına neden oluyor telefonun, restore etmediğin sürece.

Apple firmasının güven kaybettiği filan yok, Iphone almak isteyen yine alıyor.
Yukarıda ki güven açıkları oluşmuşken sizin ısrarla "Apple firmasının güven kaybettiği filan yok" demeniz çok saçma. Ayrıca bütün Apple ürünlerinden değil sadece iPhone'den bahsediyorum. Başta ben olmak üzere çevremdeki iPhone kullananların %100'ü birdaha kesinlikle iPhone almayacaklarını belirtiyor. Lütfen bir şey yazarken herkes adına konuşup "alan yine alıyor" demeyin. Her kullanıcıyı aynı kefeye koyamazsınız. Bu konuyu çok yanlış yerlere çekiyorsunuz.
- iCloud'u patlatılması,
- Googlen'nin veri depolaması,
- Batarya eskidikçe işlemcinin MHz'ini düşürmeleri,
- Çalınan Apple ID biglilerinin "Dark Web" üzerinde satılması,
- IOS'ta bulunan saçma sapan açıklar vb.
Katılıyorum. İnsanlar genellikle "ya moruq iphone bu yeaaa" kafasıyla aldıklarından dolayı iCloud patlamış, cihaz yavaşlatılmış pek umurlarında olmuyor maalesef.Apple firmasının güven kaybettiği filan yok, Iphone almak isteyen yine alıyor.
Nasıl oluyorsa hala ısrarla devam ediyorsun. Araştırmadan yazma ve konumu daha fazla kirletme, Apple'nin 1 yılda nasıl zarar ettiğini sen bilmiyorsan benim sorunum değil. Milletin iCloud'u patlamış firma güven kaybetmiyor da hala ısrarcı tutumun var. Her konuya gelişi güzel yazmak zorunda değilsin. Konuyu kişiselleştirme konusunu da seninle tartışacak değilim. Son olarak "rica ediyorum" konuyu daha fazla kirletmeyelim.Bu dediklerin seni bağlayan bir durum, genel tabloya baktığımızda durum bu değil. Sırf sana göre güven kaybetti diye firma güven kaybetmiyor. Iphone alan kullanıcıların çoğu bilinçli bir kullanıcı değil, dediğin durumlar kullanıcılar için genel olarak bir şey ifade etmiyor. Ben de Iphone modellerinden bahsediyorum, başka ürün mü kattım yok katmadım. Güven kaybetmedi söylemim de saçma değil, firmanın telefon satışlarına bakabilirsin değişen bir şey yok, X modeli beklentileri karşılamadı o da fiyat politikası yüzünden böyle oldu. Sırf sen güven kaybettin diye firma güven kaybetti manasına gelmiyor. Burada konuyu kişileştiren sensin ben değil, ben genel olarak değerlendiriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.