- Makaleler
 - 6

Güven kaybı yok bence. Fazla göz önünde olan bir firma olduğu için yaptığı hatalar veya yanlışlar çok göze batıyor. Kullanıcılar genelde düzgünce çalışsın yeter kafasında. Buna ben de dahilim. IOS 11 ilk çıktığında çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ama güncellemeler ile sorun yaşamaz oldum. Özelleştirme konusuna ben anlam veremiyorum aslında. Orijinal Launcher dışında bir arayüz kullanmak bana saçma geliyor. Android kullandığım zamanlar bu tür uygulamaları kullanmıyordum. Yine de kişinin kendi tercihidir ama ana bir kriter değildir benim gözümde. Siz de kendi tercihinize çok fazla önem verip, diğer insanları aptal olarak görmeyin derim. Bir şey siyah ya da beyaz olmak zorunda değil. Herkesin aradığı şey farklı. Ben basitlik ve düzenli olmasını seviyorum, kimisi de dediğiniz gibi orta tuşa hayrandır. Bunu eleştirmek kimseye düşmez. Bir markaya olan düşmanlığınızı, kullanıcılarına "Fanboy" diyerek saklamaya çalışmayın. Delicesine savunmak veya delicesine saldırmak benim gözümde aynı şey. Sizin telefondan beklentiniz başkaysa farklı bir marka tercih edersiniz. Zaten bunun  için farklı farklı markalar var piyasada. Eğer tek bir marka olsa ve size bunu dayatsa isyan edebilirsiniz ama bu durumda saçma oluyor. Kullananlar sizin kadar dert etmiyor.