iPhone önerisi

Önvelikle Macbook+iphone o fiyat bütçeniz yetmez öncelikle Macbook seçiminizi yapın kalan parayla bende öneri yapayım.
Üstüne ekleme yapılır, problem değil o, dediğim gibi önerilere açığım hala.
Yavaşlatma oluyor mu bilmiyorum ama bir süre sonra telefona destek tamamen kesiliyor ve uygulama yükleyemez hale geliyorsunuz.
Biraz bunu açıklar mısınız, ne gibi mesela?
Hala 5S kullananlar var mesela, kesilse onlara kesilirdi diye düşünüyorum.

Bu kadar para verme derim ben. Kamera çok önemli mi senin için? 6S bile işini görür Iphone tarafinda, 7 modeli ile arasında 1000 TL fark var. Aradaki fark için ben 7 almazdım.
Hayır değil, fakat Android'den çok fazla sıkıldım, Windows'da öyle ve kullandığım programlar Mac'de daha stabil çalışıyor ve işimizi görecek bir çok program sadece Mac'de mevcut. Mac ve Windows'u aynı anda da kullanabiliyormuşuz.
Ve Laptop alınca'da haliyle bir çok notlar falan Telefonda'da olacak bu saye'de unuttuğum bir çok notu bilgisayar için eve dönmek ile vakit harcamayacağım.

Sıfır alacağım derseniz iPhone 7 Plus ikinci el alacağım derseniz 8 Plus veya o fiyata bulabilirseniz iPhone X tabi tercihinizi Apple dan yana yapıcaksanız.

Sıfır alacağım derseniz iPhone 7 Plus ikinci el alacağım derseniz 8 Plus veya o fiyata bulabilirseniz iPhone X tabi tercihinizi Apple dan yana yapıcaksanız.
Sizce yapmalı mıyım? Çok fazla araştırdım fakat hala bir sonuca varamadım.
Düşünürsen eğer evde kullanmadığım Apple İMac 27" var iletişime geçebiliriz.
Laptop düşünüyorum, teşekkürler.

Açıkçası Iphone modelleri arasındaki fiyat farki o kadar saçma ki o yüzden fazla para verme diyorum ve de fiyatlarını kesinlikle hak eden modeller değil. 6S 16 GB modeli 2600 TL civari, Iphone 7 32 GB 3500 TL. 6S modelinin kamerasi sana yeter, hafiza yetmeyebilir. 7 modeline de bakabilirsin aradaki fiyat farki mantıksız olsa da yapacak bir şey yok.

Açıkçası Iphone modelleri arasındaki fiyat farki o kadar saçma ki o yüzden fazla para verme diyorum ve de fiyatlarını kesinlikle hak eden modeller değil. 6S 16 GB modeli 2600 TL civari, Iphone 7 32 GB 3500 TL. 6S modelinin kamerasi sana yeter, hafiza yetmeyebilir. 7 modeline de bakabilirsin aradaki fiyat farki mantıksız olsa da yapacak bir şey yok.
Teşekkürler.
Tercihiniz apple dan ve telefondan yana ise bu 3 modelden başkasını almayın başka model düşünürseniz açıkcası kullanmadığım için bir şey diyemem.
Yavaşlatılma olayı geçerli değilse aslında benim de aklımdan 7 plus geçiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı