iPhone orijinal adaptörle mi şarj edilmeli?

Selamlar, orijinal adaptör almaktan gocunmuyorum ancak daha ucuz fiyatlara daha iyi performans sağlayan ürünler bulunuyor. Bu süreçte de orijinal adaptör almak mantıklı olmuyor.

Apple orijinal adaptör kullanılmadığında batarya sağlığının hızlı bitmesi gibi problemler yaratıyor mu, kesin olarak orijinal adaptör mü almalıyız yoksa Spigen vb. alsak problem yaratır mı?

Kullanılacak telefon 16 Pro, örnek adaptörler aşağıda:

Teşekkürler.

Kendi sorularınızı kendiniz cevaplamışsınız aslında. Spigen kalitelidir orijinale en yakın amper gücünü sağlar.

Orijinal kullanmak tabii ki daha mantıklı. Pil sağlığı hızlı düşebilir ve telefonda donma, kasma sorunları yaratabilir. Apple'ın 20-25 W adaptörleri daha iyi. Yavaş şarj olması telefonun pil sağlığını koruyacaktır.

Selamlar, orijinal adaptör almaktan gocunmuyorum ancak daha ucuz fiyatlara daha iyi performans sağlayan ürünler bulunuyor. Bu süreçte de orijinal adaptör almak mantıklı olmuyor.

Apple orijinal adaptör kullanılmadığında batarya sağlığının hızlı bitmesi gibi problemler yaratıyor mu, kesin olarak orijinal adaptör mü almalıyız yoksa Spigen vb. alsak problem yaratır mı?

Teşekkürler.

iPhone 16 Pro'da bu şarj adaptörünü kullanmak kendine hakaret olur. Orijinal adaptör almalısın

Spigen, Anker, ugreen vb. İyi markaların adaptörlerini kullanabilirsin sorun olmaz. İphone 11 den 15 pro max'e kadar her sene telefon yenileyerek 5 yıl iphone modelleri kullandım. Orijinal adaptör ve anker, ugreen kullandığım zamanlar oldu pil sağlığına hiçbir etkisi yok. Absürt gelebilir ama Pil sağlığını düşüren şey iOS güncellemeleri. Ne kullanırsan kullan Pil sağlığı her türlü 1 sene sonra %90 altına düşecek. Yine de içini rahatlatmak için orijinal adaptör kullanabilirsin sana kalmış.

Teşekkürler.

Ya benim iPad prom vardı ben orijinal almıştım ama bozdum teknoloji mağazalarından birçok kez muadilini satın aldım şarjların 300-400 TL civarı 20 küsur tane aldım ve hepsi bozuldu ipadiminda şarj sağlığı %60 oldu ben orijinalden yanayım.

iPhone 16 Pro'da bu şarj adaptörünü kullanmak kendine hakaret olur. Orijinal adaptör almalısın
Spigen en az orjinal kadar kaliteli bir marka. Aktif 16 Pro cihazımda Spigen 45w adaptör + Kablo kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum daha önce 14 pro max ve 15 pro max cihazlarımdada aynı adaptörü kullandım

Halen aslına bakılırsa net bir cevap bulunabilmiş değil :). @Hermanoo aynı modeli kullandığımız için özellikle sormak istiyorum, ne zaman aldınız, batarya sağlığınız kaç ve eski telefonlarda gözle görülür bir şekilde sağlık düşüşü yaşadınız mı?

Orjinal priz linki alabilir miyiz ?

Spigen en az orijinal kadar kaliteli bir marka. Aktif 16 Pro cihazımda Spigen 45W adaptör + Kablo kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum daha önce 14 Pro Max ve 15 Pro Max cihazlarımdada aynı adaptörü kullandım

Max 25W destekliyor sen neden 45W kullanıyosun? Sonra pil sağlığı hızlı düştü iPhone alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı