iPhone RCS ayarlarda gözükmüyor

pompacibasi

Megapat
iOS 18.0 güncellemesi ile gelen RCS desteği ayarlarda gözükmüyor. Apple destek bunun operatör kaynaklı olduğunu söylüyor. Turkcell e-SIM ile iPhone 15 kullanıyorum. İnternette bununla alakalı konu başlıkları hiç yok. Aranızda çözen, çözüm üreten ya da bilgisi olan var mı?

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone şu anda iPhone için RCS desteğine sahip değil gibi görünüyor. Avrupa'da ve Amerika'da bazı operatörlerin RCS desteğine sahip olduğu görünüyor listede.

Ben de 15 Pro ve Turkcell kullanıyorum, RCS etkinleştirme bende de aktif değil henüz.

iOS 18.0 güncellemesi ile gelen RCS desteği ayarlarda gözükmüyor. Apple destek bunun operatör kaynaklı olduğunu söylüyor. Turkcell e-SIM ile iPhone 15 kullanıyorum. İnternette bununla alakalı konu başlıkları hiç yok. Aranızda çözen, çözüm üreten ya da bilgisi olan var mı?
Merhaba. Neredeyse tüm dünyada RCS hizmetini Google sağlıyor. Operatörler uğraşmak istemediğinden olsa gerek tüm hizmet Google sunucuları sayesinde ayakta. Görünüşe göre Apple, Google’ın sunucularını eklememiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı