Batarya'nın 3 senede pil sağlığı 80'in altına düşer yalnız.Burdaki amaç zaten 2 sene değil 3 4 sene gidebilmesi için ne yapılabileceğini sorgulamak.
A51 kullanıyorum 4. Yılına giricek ve pili yoğun kullandığım halde bir günü çok rahat çıkarıyor ayrıca bataryam 4000 mah bu hapde 1 gün kullanabiliyorumBatarya'nın 3 senede pil sağlığı 80'in altına düşer yalnız.
3.5 yıl yanlış yazmisimA51 kullanıyorum 4. Yılına giricek ve pili yoğun kullandığım halde bir günü çok rahat çıkarıyor ayrıca bataryam 4000 mah bu hapde 1 gün kullanabiliyorum
30-80 ? 70-80 yapsın olmazsa ? Telefon zaten gerektiğinde uyarı veriyor.En sağlıklı döngü %30 ile %80 arasıdır. %20 ile %90 arasında tutsanız da olur. Açıkçası %10'un altına düşürmedikçe çok da bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Samsung telefonlarda pili korur diye bir secenek var ve pil dolym sınırını 85 e sınırlar ise yaramıycak olsa niye koysunlar salakmı bu adamlar.Dostum bataryaya kafayı takma. %20-15’de tak. %100’de çıkar. Bu bataryaların bir ömrü var. Ve elbet bitecek. Şarjda vs. oynama yeterli olacaktır.
30-80 ? 70-80 yapsın olmazsa ? Telefon zaten gerektiğinde uyarı veriyor.
Dostum bataryaya kafayı takma. %20-15'te tak. %100'de çıkar. Bu bataryaların bir ömrü var. Ve elbet bitecek. Şarjda vs. oynama yeterli olacaktır.
30-80? 70-80 yapsın olmazsa? Telefon zaten gerektiğinde uyarı veriyor.
Bu kadar saçmalamanızı ve konuyu dalgaya vurmanızı anlayamadım açıkçası yukarıda lityum iyon pillerle ilgili küçük bir yazı bıraktım okuyabilirsiniz.Hocam bence 75-80 yapmalı. Böylece batarya 5 yılda eskir.![]()
Bu kadar saçmalamanızı ve konuyu dalgaya vurmanızı anlayamadım açıkçası yukarıda lityum iyon pillerle ilgili küçük bir yazı bıraktım okuyabilirsiniz.
Nedenini açıklarmısınız niye sacmalıyormuşum pil için sağlıklı olan 85 90 araligina kadar doldurmaktır.Dostum farkında değilsin ama asıl saçmalayan sensin.
Herhangi bir savunma yapmıyorsunuz sadece çocukca cevaplar veriyorsunuz.Nedenini açıklarmısınız niye sacmalıyormuşum pil için sağlıklı olan 85 90 araligina kadar doldurmaktır.
Bu kadar saçmalamanızı ve konuyu dalgaya vurmanızı anlayamadım açıkçası yukarıda lityum iyon pillerle ilgili küçük bir yazı bıraktım okuyabilirsiniz.
Ben sadece üreticilerin bunu önerdiğini bununla ilgili yardımcı parcalarin olduğunu söylüyorum samsungun pili korur özelliği gibi.Asıl saçmalayan sensin. 20-80 ya da 30-80 diye bir şey yoktur. Forumlarda 20-80 yapıp batarya sağlığının çabuk eksilmesinden şikayet eden bir sürü insan var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.