iPhone SE 1 ne kadar eder?

Hayır normal TR olanlar 7000 8000 9000TL arkadaş 3000 4000TL demiş.

Pardon yanlış kişiye alıntıla demişim :D.

3.000 - 4.000 Arası eder bence. 1.000'e vermek gibi bir hata yapmayın

iPhone SE 2.nesil asla dediğiniz fiyatlara bulunmaz. Çok yanlış bilgiler bunlar, konu sahibi hocamın da cihazı temizse 1250-1500 arası eder. Yoksa daha da düşüğe gider. 7 yıllık antika olacak telefonlara o kadar verilmez.

iPhone SE 2.nesil asla dediğiniz fiyatlara bulunmaz. Çok yanlış bilgiler bunlar, konu sahibi hocamın da cihazı temizse 1250-1500 arası eder. Yoksa daha da düşüğe gider. 7 yıllık antika olacak telefonlara o kadar verilmez.
iPhone SE 2'den bahsediyorsak, 4.000 TL gibi fiyatlara bile bulunur. Daha yüksek fiyatlara da var...

Ama burada SE 1'den bahsediyoruz. Sıfır sanmıştım zaten cihazı, sadece başlığı okumuşum. 3K falan eder sıfır olsaydı. Kesinlikle 1K edecek bir cihaz değil.

iPhone SE 2'den bahsediyorsak, 4.000 TL gibi fiyatlara bile bulunur. Daha yüksek fiyatlara da var...

Ama burada SE 1'den bahsediyoruz. Sıfır sanmıştım zaten cihazı, sadece başlığı okumuşum. 3K falan eder sıfır olsaydı. Kesinlikle 1K edecek bir cihaz değil.

Hocam bana 4000TL'ye SE 2 bulun direk sipariş çekeceğim ama düzgün bir telefon olsun pert olmasın.

Ama burada SE 1'den bahsediyoruz. Sıfır sanmıştım zaten cihazı, sadece başlığı okumuşum. 3K falan eder sıfır olsaydı.

7-8 yıllık bir telefonun sıfırını bulmak çok zor. Maksimum 1.5K eder o da temizse zaten.

SE2'yi anca yurt dışı veya bir sorunu olan versiyonlarını bu fiyata bulursunuz. Kayıt veya tamir riskinin yanı sıra ekstra ücretle daha yüksek olacak. Demem o ki 4000'e SE2 bulunmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı