iPhone SE 1 ne kadar eder?

Hayır desteklemiyor benim dediğim iPhone SE 2020 iPhone 11'e kafa tutan bir cihaz.
4000 TL'ye iPhone 7 Plus var diyorsunuz, iPhone 11'e kafa tutuyormuş sözde. iOS 15 destekleyen bir cihaz güncel bir iPhone'a kafa tutamaz bir kere. Onun desteği bitti ve yakında çöp olacak. Ayrıca SE 2020 iOS 17 destekliyor.

Karşılaştırmada bile ezip geçti SE 2020.

4000 TL'ye iPhone 7 Plus var diyorsunuz, iPhone 11'e kafa tutuyormuş sözde. iOS 15 destekleyen bir cihaz güncel bir IPhone'a kafa tutamaz bir kere. Onun desteği bitti ve yakında çöp olacak. Ayrıca SE 2020 iOS 17 destekliyor.

Ya kardeşim benim ben 7Plus'la kafa tutuyor demiyorum iPhone SE 2020 ile iPhone 11 kafa kafa ya diyorum.

Elimde iPhone SE 1.nesil 32 GB var ve ben degistirmek istiyorum. Ne kadara satabilirim veya takas edeceksem ne kadarlık telefonlarla etmeliyim? Telefonda jiroskop sorunu vardır ekran kendi kendine dönmüyor ama ekrandaki buton ile döndürebiliyorum.
1000₺ civarı pazarlık ile satarsın.

Hayır desteklemiyor benim dediğim iPhone SE 2020 iPhone 11'e kafa tutan bir cihaz.
Sence SE2020’den mi bahsediyor burada ? SE2016 arkadaşın cihazı.

iPhone SE 2'den bahsediyorsak, 4.000 TL gibi fiyatlara bile bulunur. Daha yüksek fiyatlara da var...

Ama burada SE 1'den bahsediyoruz. Sıfır sanmıştım zaten cihazı, sadece başlığı okumuşum. 3K falan eder sıfır olsaydı. Kesinlikle 1K edecek bir cihaz değil.
4000₺’ye iPhone 8’in temizini bile zor bulursunuz. Dalga mı geçiyorsun ?

4000 TL'ye iPhone 7 Plus var diyorsunuz, iPhone 11'e kafa tutuyormuş sözde. iOS 15 destekleyen bir cihaz güncel bir IPhone'a kafa tutamaz bir kere. Onun desteği bitti ve yakında çöp olacak. Ayrıca SE 2020 iOS 17 destekliyor.

Arada 4 yıl var. A10 Fusion ve A13 Bionic'i karşılaştırıp, Epey linki atman trajikomik.

En az diyorum zaten.

En az ne alaka? 4K'ya ancak yurt dışı SE2020 bulursun. 4K'ya yurt içi SE2 imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı