iPhone SE 2. nesil alınır mı? Alırsam ne kadar götürür?

Barışsever7458

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB DDR3 GeForce GT 240M Core 2 Duo P7370 İpad 8
Meslek
Sporcu (taekwondo)
Merhaba 7000-8000 arası bütçem var ve iPhone telefon almak istedim aklıma SE 2. nesil geldi yapacaklarım WhatsApp YouTube Spotify Snapchat veya benzeri uygulamalar zaten ayrı bir IPad'im var ondan ağır şeyleri hallediyorum peki SE 2. nesil mi alınır yoksa o bütçeye başka bir iPhone mu yazılım desteğine göre karar veriyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba 7000-8000 arası bütçem var ve iPhone telefon almak istedim aklıma SE 2. nesil geldi yapacaklarım WhatsApp YouTube Spotify Snapchat veya benzeri uygulamalar zaten ayrı bir IPad'im var ondan ağır şeyleri hallediyorum peki SE 2. nesil mi alınır yoksa o bütçeye başka bir iPhone mu yazılım desteğine göre karar veriyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Alinir fakat tek eksi yonleri bataryasi ve sarji.Eger oyun oynamayacaksaniz(uzun sure) gunu cikarir diye dusunuyorum.Se 2020 almayi dusundugum fakat almadigim bir telefon bunu da belirteyim.

Kaçak 12t al keyfine bak az önce 1 saat stress testi yaptım %99, 4 kararlılık verdi

Ben SE20 kullanıyorum. Muhtemelen IOS 18'de alır. Dediğiniz uygulamaların hiçbirinde sorun yaşamadım ancak pil beklentiniz sınırlı olsun. 5-6 saat arasında ekran süresi alıyorum ben Bluetooth açık bir şekilde.

İş görür ama genel kullanım için yetersiz gelebilir. Fazla aktif kullanmıyorsanız pil konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Büyük ekran takıntınızda yoksa rahatça kullanabilirsiniz.

iPhone 14 kullanıyorum. Önceki cihazım Se 2020 model cihazdı. Çok memnundum değiştirme sebebim batarya sağlığı %80 düşmüştü şarjıda az gidiyordu diye değiştim. Onun dışında pişman etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı