Daha fazla
- Meslek
- Web Yazılım
Evet, S3 ve S4 sorunlu cihazlardı. Android'de aslında hala bir güncelleme sıkıntısı var. En azından Samsung S20 ve 21 cihazlarına 3 yıl sözü verdi. Ne kadar stabil yapacak tartışmalı tabi. Benim cihazımda da Proximity sensöründe sıkıntı vardı, sinir oluyordum artık. iPhone 7 Plus en azından güncelleme olarak major 1 hatta 2 güncelleme bile alabilir.5 senelik iPhone 7 plus pili şu an %75 buna göre yıllık %5 düşüyor ama öyle değil tabii ilk yıl anca %99 - 98 oluyor sonra hızlanıyor bu düşüş. Samsung'ta en son s3 kullandım açıkçası o kadar eski zaman, s3'ünde akıbetini herkes bilir tam bir çöpBir gün güncelleme geldi kullanıcıların %30'unun telefonu açılmadı servislik oldu ben tekrar orijinal rom atarak çözdüm o zamanlar şimdiki kadar zor iş değildi. Samsung'a kullanmadığım uygulamaları kurup kaldırmama izin vermeyip hafızayı şişirdiği ve yazılımsal sıkıntıları olduğu, güncelleme almadığı için küsmüştüm bir daha şans vermemiştim sanıyorum şimdi durum çok farklı. Hatta Samsung'da ilk akıllı telefonum 2011 model Galaxy Fit.
Xiaomi'de de sensör problemleri var gördüğüm kadarıyla... Açılmaz hale gelene kadar iPhone 7 plus devam gibi görünüyor
![]()