iPhone SE 2. nesilde iOS sürümü nasıl düşürülür?

eukarjma

Centipat
Daha fazla  
SE 2. nesil telefonuma betadan beri iOS 26/19 yüklü. Pil sağlığım yok oluyor, telefon 2 dakikada aciliyor, Instagram bile kasıyor hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayar ile sürüm düşürmek istedim ama kalkmış sanırım düşüremiyorum. 3uTools ile deneyecektim ama görünmüyor ben bu iOS26'dan nasıl kurtalacağım? 18 ya da mümkünse 17'ye dönmek istiyorum.

iTunes yükleyip öyle 3uTools kullanmalısın baska yolu yok.

SE 2. nesil telefonuma betadan beri iOS 26/19 yüklü. Pil sağlığım yok oluyor, telefon 2 dakikada aciliyor, Instagram bile kasıyor hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayar ile sürüm düşürmek istedim ama kalkmış sanırım düşüremiyorum. 3uTools ile deneyecektim ama görünmüyor ben bu iOS26'dan nasıl kurtalacağım? 18 ya da mümkünse 17'ye dönmek istiyorum.
iTunes ya da 3uTools ile beta olmayan 26.0’ı indirip kurman gerekiyor. iOS 16 ve sonrası için jailbreak ya da exploit desteği olmadığından sürüm düşürmek mümkün değil maalesef. Şu anda en güncel sürüm düşürme çözümü bile iPhone 7 ve üstünü desteklemiyor maalesef. Yapabileceğin maks. 26.0 betadan 26.0 release sürümüne geçmek.

iTunes yükleyip öyle 3uTools kullanmalısın baska yolu yok.
Hocam imzalı sürümler kalkmış sadece 26 lar imzalı. Bunları yüklesem yedeklemeyi kuramazmıyım itunes ile?
1759577776566.png

iTunes ya da 3uTools ile beta olmayan 26.0’ı indirip kurman gerekiyor. iOS 16 ve sonrası için jailbreak ya da exploit desteği olmadığından sürüm düşürmek mümkün değil maalesef. Şu anda en güncel sürüm düşürme çözümü bile iPhone 7 ve üstünü desteklemiyor maalesef. Yapabileceğin maks. 26.0 betadan 26.0 release sürümüne geçmek.
Hocam güncellemedim hala 26.0 release sürümündeyim.

Hocam imzalı sürümler kalkmış sadece 26 lar imzalı. Bunları yüklesem yedeklemeyi kuramazmıyım itunes ile?
Eki Görüntüle 2582868

Hocam güncellemedim hala 26.0 release sürümündeyim.
Pardon, ben betada olduğunu zannettim. Release’e geçtiysen zaten yapacak bir şey yok artık yeni sürümlerle ancak performans iyileştirmeleri yapacaklar. iOS 18 artık unsigned durumunda maalesef.

Pardon, ben betada olduğunu zannettim. Release’e geçtiysen zaten yapacak bir şey yok artık yeni sürümlerle ancak performans iyileştirmeleri yapacaklar. iOS 18 artık unsigned durumunda maalesef.
Hocam unsigned sürümü indirip kurabiliyorum ama restore yapamadığımı söylüyorlar. Ben simdi bilgisayardaki yedeklemeyi kuramazmıyım?

Hocam unsigned sürümü indirip kurabiliyorum ama restore yapamadığımı söylüyorlar. Ben simdi bilgisayardaki yedeklemeyi kuramaz mıyım?

Yani tam olarak Unsigned'ı nasıl kurabildiğini anlamadım ama şöyle söyleyeyim. Yedekleme klasöründeki Info.plist dosyasında birkaç düzenleme yaparsan yedeklemeni geri yükleyebilirsin. Ama her sürümde çalışır mı garantisini veremem. Ben iOS 26'nın ilk beta sürecindeyken geri 18'e geçmek istediğimde önce yedekleme almıştım, sonra da 18'i indirip kurduğumda yedekleme 26.0'da alındığından hata verip geri yükleme yapmıyordu. Bende o info dosyasındaki sürüm bilgilerini kurduğum 18.5 bilgileriyle değişip tekrar geri yüklemeye çalıştığımda başarılı oldum. Yani denemekten zarar gelmez, güncel olmasa da bu yöntemin olduğuna dair bir tecrübe var. İstersen sende deneyebilirsin. Ama şu unsigned versiyonu kurma işini bir tekrardan anlatırsan sevinirim, çünkü anlamadım :D

Yani tam olarak Unsigned'ı nasıl kurabildiğini anlamadım ama şöyle söyleyeyim. Yedekleme klasöründeki Info.plist dosyasında birkaç düzenleme yaparsan yedeklemeni geri yükleyebilirsin. Ama her sürümde çalışır mı garantisini veremem. Ben iOS 26'nın ilk beta sürecindeyken geri 18'e geçmek istediğimde önce yedekleme almıştım, sonra da 18'i indirip kurduğumda yedekleme 26.0'da alındığından hata verip geri yükleme yapmıyordu. Bende o info dosyasındaki sürüm bilgilerini kurduğum 18.5 bilgileriyle değişip tekrar geri yüklemeye çalıştığımda başarılı oldum. Yani denemekten zarar gelmez, güncel olmasa da olduğuna dair bir tecrübe var. İstersen sende deneyebilirsin. Ama şu unsigned versiyonu kurma işini bir tekrardan anlatırsan sevinirim, çünkü anlamadım :D
Hocam ipsw.me sitesinden unsigned olmasına rağmen yükledim itunesdan yedekleme olarak yükle dediğim zaman normal birşeymiş gibi yüklemeye başlattı ama devam ettirmedim durdurup bu konuyu actım.

Hocam ipsw.me sitesinden unsigned olmasına rağmen yükledim itunesdan yedekleme olarak yükle dediğim zaman normal birşeymiş gibi yüklemeye başlattı ama devam ettirmedim durdurup bu konuyu actım.
Geri yükleme kısmında shift tuşuna basılı tutunca ipsw dosyasını elle seçme kısmı çıkıyor. Ordan kendi indirdiğin dosyayı seçtiğine emin misin? Normalde unsigned dosyalarda önce ilerler sonra hata verip işlemi iptal eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı