iPhone SE 2020 için batarya önerisi

erdem3777

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, iPhone SE 2020 için batarya önerisi arıyorum. 1000 TL'ye işçilik dahil rova batarya buldum sizce değer mi, başka daha iyi markalar var mı?
Orijinal değiştirmeye çalıştım fakat cihazımda yamuk olduğu için orijinal batarya taktıramıyorum :/

Kendiniz yapamaz mısınız? Ben şahsen o kadar işçilik ücreti vermek istemem. Marka hakkında ise Rova'nın iyi olduğunu söylüyorlar ama ayrıyeten Woyax'ta öneririm.

Kendiniz yapamaz mısınız? Ben şahsen o kadar işçilik ücreti vermek istemem. Marka hakkında ise Rova'nın iyi olduğunu söylüyorlar ama ayrıyeten Woyax'ta öneririm.
Hocam babam o işe girmek istemiyor şahsen bende dedim fakat orda değiştirelim diyor. Bir de 3 ay sonra telefon değiştireceğim bu telefonu dedeme verip o yüzden de beni 3 ay götürse yeter.

Hocam babam o işe girmek istemiyor şahsen bende dedim fakat orada değiştirelim diyor. Bir de 3 ay sonra telefon değiştireceğim bu telefonu dedeme verip o yüzden de beni 3 ay götürse yeter.

380TL işçilik parasını sıkıntı etmezseniz taktırın gitsin. 3 ayı da rahat götürür zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı