iPhone SE 2020 kamerası için alınır mı?

Bütçe
6000~9000 TL
Değmez SE2 özünde iPhone 7 kamerası kullanıyor. Geceleri veya düşük ışıkta ön ve arka kamera iğrenç çeker, ön kamera açısı yine dar bir selfie yapayım dersen sıkıntı. Kaldı ki batarya ve işlemci gibi konularda da artık eskidi ve oldukça geride. Android cihazlara bakınız.

2025'e gireceğiz hâlâ "iPhone SE 2020 alınır mı?" diye soru soruluyor, çağ atlayın biraz. Alınmaz, çöp bir cihaz. iPhone 7'nin kamerasını kullanıyor.

Bu iki arkadaşın SE2020'nin donanımı hakkında hiçbir bilgisi olamaz.

Senin de kendini kandırmakta ve konu sahibini yanıltmakta bir numaralı olduğuna hemfikiriz.

SE modelinin kullandığı işlemci sayesinde iPhone 7'ye göre daha kaliteli fotoğraf ve video performansı olduğu bariz belli. Arkadaşın mevcut bütçesinde SE modeli IP7 kamerası kullanıyor (sanki aynı performansta video ve fotoğraf çekiyormuşçasına) diyerek kötülemek yerine o bütçeyle alınabilecek en iyi kameralı modeli önerseniz ve konu sahibi ona göre bir kıyaslama yapsa daha mantıklı olmaz mı?

SE modelinin kullandığı işlemci sayesinde iPhone 7'ye göre daha kaliteli fotoğraf ve video performansı olduğu bariz belli. Arkadaşın mevcut bütçesinde SE modeli IP7 kamerası kullanıyor (sanki aynı performansta video ve fotoğraf çekiyormuşçasına) diyerek kötülemek yerine o bütçeyle alınabilecek en iyi kameralı modeli önerseniz ve konu sahibi ona göre bir kıyaslama yapsa daha mantıklı olmaz mı?
SE2, iPhone 7’ye göre sadece kamerasında yazılımsal iyileştirmeler içeriyor. Bu da şu demek bir fotoğraf veya videoda renkleri sadece birtık daha iyi ayarlayabiliyor. Bunun da kıyasları zaten her yerde var. SE2 sadece işlemcisi sayesinde portre modu sunabiliyor. Ancak o sunduğu portre modu insanları çekemiyor sadece objeleri çekebiliyor buna da ne kadar portre modu denirse artık. iPhone 7’nin kamerasını kullandığı gerçeği değişmiyor. Neyin kamerasını kullandığından hariç ben mesajımda gece ve düşük ışıktaki performansın oldukça kötü olduğunu, ön kamerada da berbat olduğunu belirttim ister kabul et ister etme durum bu. iPhone 7 lafına takılıp triplere girmene gerek yok. Android cihazlara yönelmesini söyledim ancak android tarafında çok bilgim yok öneremedim. Bana bilgisiz diyeceğin kadar sen konu sahibi arkadaşa daha farklı modeller önersen mantıklı olmaz mı?

iPhone 7 lafına takılıp triplere girmene gerek yok. Android cihazlara yönelmesini söyledim ancak Android tarafında çok bilgim yok öneremedim. Bana bilgisiz diyeceğin kadar sen konu sahibi arkadaşa daha farklı modeller önersen mantıklı olmaz mı?

Burada yanlış anlaşılma olmasın SE modelini uçurduğum falan da yok fakat mevcut bütçede Android tarafında alınan bir modelin SE2'ye göre kamerası ne kadar performanslı olacağı asıl tartışma konusu. Bilgisiz dediğim için özür dilerim gereksiz çıkış olduğunun farkındayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı