iPhone SE 2020 mi kayıtsız iPhone XS Max mi?

Yer
S.H.I.E.L.D.
Herkese merhaba arkadaşlar. Kısa bir sürede iPhone alacağım. Bütçe olarak en fazla SE 2020 alabiliyorum. iPhone 11 son zamlardan sonra 8000 TL oldu ve bir telefona o kadar para vermek istemiyorum. İnternette gezinirken gördüğüm Apple kutusu adlı sitede yurt dışı kayıtsız iPhone XS Max 64 GB 4500 TL sizce hangisi almalıyım? Hangisi daha iyi olur?

SE 2020 daha mantıklı benim için ama bataryası gerçekten sorun.

Benim için de mantıklı sıfır olacak hem de. Şarj süresi çok sorun değil çok yoğun kullanmam telefonu. Sadece sosyal medya için.
Hocam SE 2020 alın. Dediğiniz siteye güven olmaz gibi. Elalemin eskisini almak yerine yeni telefon alın.
Haklısınız öyle yapacağım.
Kayıt işini nasıl yapmayı planlıyorsun? Var mı pasaportun? Yakın zamanda yurtdışına gidip geldin mi? Harç parası hazır mı?

Kayıt yaptırmadan kullanırım büyük ihtimal.
Dolandırılmak istiyorsan XS Max alabilirsin.

Aynen biraz tırstım açıkcası. Ne olacağı belli değil. İnsan 4500 TL'ye XS Max görünce riske giresi geliyor😀.
Aman hocam. O kayıtsız cihazlardan uzak durun. Ne olduğu belli olmaz. Hem kayıtsız bir telefon almak saçma. Al SE 2020 keyfine bak.

Haklısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı