iPhone SE 2020 mi kayıtsız iPhone XS Max mi?

Herkese merhaba arkadaşlar. Kısa bir sürede iPhone alacağım. Bütçe olarak en fazla SE 2020 alabiliyorum. iPhone 11 son zamlardan sonra 8000 TL oldu ve bir telefona o kadar para vermek istemiyorum. İnternette gezinirken gördüğüm Apple kutusu adlı sitede yurt dışı kayıtsız iPhone XS Max 64 GB 4500 TL sizce hangisi almalıyım? Hangisi daha iyi olur?
Aynı özellikteki 2 telefondan tabi ki ucuz olanını seçerim. Affedesiniz ama bir telefona 10.000 TL Yani üst düzey PC parası veren benim gözümde kazandığı paranın değerini bilmeyen vurdumduymaz gençlerdir.

Aynı özellikteki 2 telefondan tabii ki ucuz olanını seçerim. Affedesiniz ama bir telefona 10.000 TL veren benim gözümde gerizekalıdır.(Sizin için değil, alanlar için söyledim bunu.)

15.000 TL vermek bence de mantıksız. Günümüz şartların da çok büyük para. 8.000 TL'ye 11 bile almayı çok fazla görüyorum.

Kayıt yaptırmadan kullanırım büyük ihtimal.
E ne işe yarayacak ki o zaman cihaz? Müzik çalar ve Wi-fi’ye bağlanan bir şey olur sadece. Yazık o paraya bence. Hem belirttiğin site de ne kadar güvenilir bilinmez. Adını duymadım bile yani. Hiç riske ve maceraya gerek yok bence. Az paralar değil bunlar.

E ne işe yarayacak ki o zaman cihaz? Müzik çalar ve Wi-Fi’ye bağlanan bir şey olur sadece. Yazık o paraya bence. Hem belirttiğin site de ne kadar güvenilir bilinmez. Adını duymadım bile yani. Hiç riske ve maceraya gerek yok bence. Az paralar değil bunlar.

Haklısınız. Telefon sadece tablet gibi olacak kayıt yaptırılmaz ise. Bir de güven konusu da sıkıntılı. En mantıklısı SE 2020.

Haklısınız. Telefon sadece tablet gibi olacak kayıt yaptırılmaz ise. Bir de güven konusu da sıkıntılı. En mantıklısı SE 2020.
SE iyidir. Ben olsam SE alırdım. Eski tip İphone’ların tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Sırf 3 tane kamera için telefona o kadar para verilmez.
Kameraman iseniz alın. Orasını bilemem. O telefonu alanlara hayret ediyorum.

SE iyidir. Ben olsam SE alırdım. Eski tip İphone’ların tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Sırf 3 tane kamera için telefona o kadar para verilmez.
Kameraman iseniz alın. Orasını bilemem. O telefonu alanlara hayret ediyorum.
Telefon aynı boyutunda full ekran olsa telefonların ilahı olur ama hala kalın çerçeveyi koyuyorlar aklım almıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı