iPhone SE 2020, Spigen adaptörü ve dönüştürücü ile hızlı şarj olur mu?

coskunumut

Hectopat
Merhaba, ben iPhone SE 2020 kullanıyorum. Telefonu hızlı şarj etmek ve bunu sağlıklı şekilde yapmak istiyorum fakat Apple’a bunu yapmam için yaklaşık 400 TL ödemem gerekiyor. Benim de aklıma bir çözüm geldi ama olup olmayacağını bilmiyorum. Sorum şu, Spigen’ın 27 watt USB Type-C girişli adaptörünü alıp bu adaptöre normal Apple (Lightning) kablosunu Type-C to USB dönüştürücü ile bağlasam telefonum hızlı şarj olur mu? Soru biraz karışık gelebilir ama anlayan arkadaşlar olacaktır. Kısacası normal iPhone kablosunu dönüştürücü ile hızlı şarj adaptörüne bağlasam telefon hızlı şarj olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben iPhone SE 2020 kullanıyorum. Telefonu hızlı şarj etmek ve bunu sağlıklı şekilde yapmak istiyorum fakat Apple’a bunu yapmam için yaklaşık 400 TL ödemem gerekiyor. Benim de aklıma bir çözüm geldi ama olup olmayacağını bilmiyorum. Sorum şu, Spigen’ın 27 Watt USB Type-C girişli adaptörünü alıp bu adaptöre normal Apple (Lightning) kablosunu Type-C to USB dönüştürücü ile bağlasam telefonum hızlı şarj olur mu? Soru biraz karışık gelebilir ama anlayan arkadaşlar olacaktır. Kısacası normal iPhone kablosunu dönüştürücü ile hızlı şarj adaptörüne bağlasam telefon hızlı şarj olur mu?

Neden bu kadar uğraştığını anlamadım.
Bu ürünü satın al. Yanına da bu ürünü satın al: https://www.hepsiburada.com/baseus-...i-sarj-kablosu-1-mt-siyah-gri-p-HBV00000MLNRK
280TL'ye konuyu kapatırsın.
Dönüştürücü ile şarj etmek sağlıklı olmayabilir.

Tabii bu da mantıklı ama dediğim şekilde olursa yaklaşık 130 tl daha ucuza gelmiş olucak bana. Öğrenciyim açıkçası durumum da yok. Ne tür bir sorun olabilir ki bu tarz bir kullanımda? Bataryam biter mi veya telefon daha mı yavaş şarj olur,ya da tam aksine hiç bir değişiklik olmaz mı?

Tabii bu da mantıklı ama dediğim şekilde olursa yaklaşık 130 TL daha ucuza gelmiş olacak bana. Öğrenciyim açıkçası durumum da yok. Ne tür bir sorun olabilir ki bu tarz bir kullanımda? Bataryam biter mi veya telefon daha mı yavaş şarj olur, ya da tam aksine hiçbir değişiklik olmaz mı?

Bir değişiklik olmaması söz konusu. Deneyen birinden tavsiye alman daha sağlıklı olur.
Belki işe yarar belki yaramaz. İşin şansa dayalı şu an, alırken acele etme iyice araştır. Deneyen birinin cevap vermesini bekle mutlaka.

Büyük ihtimalle birkaç hafta içerisinde "uyumsuz aksesuar" hatası ile karşılaşırsın. Spigen'in 18W hızlı şarj adaptörü ile ilk başlarda mutlu devam etsem de maalesef devamında bu hata karşıladı beni. Orijinal adaptöre geri döndüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı