iPhone SE 2022 vs iPhone 11 vs S21 5G

S21 mi diyorsun? Sorun yaşayanlar gördüm, batarya servis olayları falan. Bilemedim.
Şimdi teknoloji şans işidir. Alırsınız sorun çıkmaz, böyle bir şey aslında yokmuş dersiniz. Ben S21'i tercih ederdim. S21'dense OLED ekran tercih edin derim. Tam bütçeniz ne kadardı?

Evet. O ekranın solukluğu bariz belli.
Arada sanki uçurum gibi bir fark varmış gibi konuşuyorsunuz fakat doğru bir yaklaşım tarzı değil. Bana kalırsa IPS ve OLED arasındaki tek ciddi fark siyahlar bunun dışındaki farklar o kadar belli olmuyor. Hatta her telefon markasının ekranı birbirinden farklı olabilir sonuçta panel üreticileri farklı olabiliyor. İki telefonunda ekranı OLED bile olsa farklı gözükebilir yani en mantıklı olanı kendisinin denemesi bence yoksa bu gidişle ben iPhone 11'in ekranı kötü değil siz S21'in ekranı daha iyi diyerek arkadaşın kafasını karıştırmaya devam edeceğiz.

Bende haftaya 11 almayi düşünüyorum oyun olarak sadece TFT oynarım memnun musun telefondan.

Bende haftaya 11 almayı düşünüyorum oyun olarak sadece TFT oynarım memnun musun telefondan.
Memnunum. Hala ilk aldığım zamanki performansını korumaya devam ediyor. TFT benim oynadığım zamanlarda optimizasyon olarak sıkıntılıydı ve çok fazla şarj götürüp telefonun ısınmasına sebep oluyordu şu anda nasıldır bilmiyorum bu konuyu araştırın isterseniz.

Ben bizzat farkı fazlasıyla gördüm. Oyunda bildiğimiz o led ışıklar soluktu. Ha bu sizin gözünüz, görüşünüz. Son karar arkadaşın, biz ne dersek onu yapacak değil. Son karar onun.
@BERWAR hocam sizin görüşleriniz nelerdir? Bu işin ustası sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…