iPhone SE 2022 vs iPhone 11 vs S21 5G

S21/S21 Plus daha mantıklı. İşlemci performansına takılanların soru işaretlerini gidereyim:

Screenshot_20220510-205519_Geekbench 5.jpg
Screenshot_20220510-205525_Geekbench 5.jpg
Screenshot_20220510-205531_Geekbench 5.jpg

Tekli çekirdekte 11 biraz daha iyi, çokluda aynılar aşağı yukarı. Ekran ve kamerayı kıyaslama gereği duymuyorum. 4 ana güncelleme alacak, bunlardan birini aldı, yani Android 15 demek bu.

11 alsan da memnun kalacaksın, S21 alsan da. Benim tercihim S21 Plus olurdu batarya avantajı ile beraber.

Şu an Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum ve kırmama çok az kaldı, telefon kafayı yedirtiyor yazılım hatalarından dolayı.
Bu üç telefon arasında kaldım. Kamera ve arayüzü çok önemli benim için, oyun pek oynamam ama kamerasının iyi olması çok önemli. iPhone SE modelinin tasarımını da çok beğeniyorum eski havası başka oluyor.
Bana uzun ömürlü ve kasma donma olmayacak ve memnun bırakacak bu üç telefondan hangisini önerirsiniz? Fiyat aralığım bu cihazlar arasında.

11 alın.

IPS ve AMOLED arasında uçurum olmadığını söylemek için kör olmak gerek. Bu ne konuymuş arkadaş 13 sayfa olmuş.
O fark bence de bariz belli.
Ben sadece dizi film youtube sosyal medya internet. S21'in özellikleri daha çok içime ısındı ama bu kadar para veriyorum pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum. Ayrıca pil sorunu da varmış galiba.
Ben bu durumda S21 Plus alırdım arkadaşın dediği gibi. Mis gibi Amoled ekranda film izlersiniz daha ne?

IPS ve AMOLED arasında uçurum olmadığını söylemek için kör olmak gerek. Bu ne konuymuş arkadaş 13 sayfa olmuş.
Konu daha fazla uzamasın diye 6 numara gözlüklerimle kör olduğumu kabul ediyorum. Siyahların simsiyah gözükmesi her ne kadar güzel gözükse de mumla aradığım bir şey değil o da var. Koyu mod falan kullanmayı seviyorsa arkadaş batarya konusunda da yardımcı olur.

Ben sadece dizi film youtube sosyal medya internet. S21'in özellikleri daha çok içime ısındı ama bu kadar para veriyorum pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum. Ayrıca pil sorunu da varmış galiba.
Screenshot_20220510-212822_Device care.jpg

Spotify arkada 3 saat açık müzik dinlendi.
Grafikten de göründüğü gibi ara ara şarj ettim. Yorumlayıp uyup uymayacağına bakabilirsin.

Plus bundan da iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı