S21 Fan edition daha iyi değil mi ? Neden böyle dediniz ?4.7 İnç boyutunda bir ekranın günlük kullanım için ideal olduğunu düşünmüyorum. Kasa - ekran - kamera, önceki nesil SE ve 8 modeli ile benzer. Sırf güncelleme için alınması mantıklı değil. S21 FE'den ziyade, bi' tık daha uyguna S21 alınabilir. Güncelleme desteği konusunda IPhone'lar ile yarışacak seviyede (4 yıl versiyon, 5 yıl güvenlik güncellemesi desteği). Kamera ve ekran avantajını da hesaba katarsak, SE'ye nazaran daha mantıklı.
S21 Fan Edition daha iyi değil mi? Neden böyle dediniz?
İşlemciyi çok iyi tutmuşlar, geri kalan her şeyden kısmışlar, ama bugün mağazaya gittiğimde çok sırıtmıyor genel ekran ama maalesef ürün çalışmıyordu görüntü kalitesini fazla göremedim.2022'de çıkan bir telefonun ekranı o şekilde olmamalı bence. Ekran başlı başına alınmama sebebi. Ben önermem.
Ekran sorun olmaz diyerek ben de iPhone 7 almıştım ama gerçekten sorun oluyor. Ekranı büyük alternatiflere yönelin bence.İşlemciyi çok iyi tutmuşlar, geri kalan her şeyden kısmışlar, ama bugün mağazaya gittiğimde çok sırıtmıyor genel ekran ama maalesef ürün çalışmıyordu görüntü kalitesini fazla göremedim.
S21:Android 11 (R), S21 FE:Android 12 (S) arasında bir sıkıntı yok değil mi ?S21 bi' tık daha iyi, ayrıca yaklaşık 1000₺ daha uygun fiyata sahip.
Cebe sığmıyor bu sefer ya, bence telefon biraz küçük olsa benim için daha iyi gibi.Ekran sorun olmaz diyerek ben de iPhone 7 almıştım ama gerçekten sorun oluyor. Ekranı büyük alternatiflere yönelin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.