iPhone SE serisi nasıldır?

Özellikle iphone olsun gibi bir şartınız yoksa uygun fiyatlı amiral gemisi sınıfında Samsung modellerini şiddetle tavsiye ederim. S23 fe olabilir mesela. Hele hele S23 fe parasına gidip de SE3 alınmaz yazık olur. Belki SE 4'te adam akıllı iyileştirmeler olursa (ekran, batarya, iphone 11 tarzı tasarım) alınabilir ama fiyatı muhtemelen ederinden çok olur.

Vergiyi ödemeyeceksiniz. İlk 8 ay zaten hakkınız oluyor. Sonra kapanıyor kapandıktan sonra da bir tane 6S, SE1 gibi en azından iOS 15 veya üzeri bir cihaz alıp iCloud sayesinde arama yönlendirme ile kullanabilirsiniz son 4 ayı. 1 Ocaktan itibaren tekrardan 8 ay hakkınız gelir.
Şuan zaten telefon alamam da ileride alacağım.Yoksa üniversite bitinceye kadar vergisiz telefondan almalı mıyım?(Onu da şuan alamam maalesef)

Özellikle iphone olsun gibi bir şartınız yoksa uygun fiyatlı amiral gemisi sınıfında Samsung modellerini şiddetle tavsiye ederim. S23 fe olabilir mesela. Hele hele S23 fe parasına gidip de SE3 alınmaz yazık olur. Belki SE 4'te adam akıllı iyileştirmeler olursa (ekran, batarya, iphone 11 tarzı tasarım) alınabilir ama fiyatı muhtemelen ederinden çok olur.
Yani ben küçük telefon istediğimden dolayı se demiştim.

Şuan zaten telefon alamam da ileride alacağım.Yoksa üniversite bitinceye kadar vergisiz telefondan almalı mıyım?(Onu da şuan alamam maalesef)
Hocam yurt dışı telefon işi riskli, hadi yurt dışından alıp buraya getirseniz burada yine 1 yıl yetkili servislerde garanti hakkınız oluyor da diğer türlü kaçak alırsanız ve cihazda sıkıntı çıkarsa cebinizden yaptırmak zorunda kalırsınız.

Vergisiz dediğiniz bu 9500TL ve altında devlet desteği olan modelleri kastettiniz sanırım. Model sayısı az ama bütçeniz ona el veriyorsa ve idare etmek amaçlı ise alınır tabii ki.

Vergisiz dediğiniz bu 9500TL ve altında devlet desteği olan modelleri kastettiniz sanırım. Model sayısı az ama bütçeniz ona el veriyorsa ve idare etmek amaçlı ise alınır tabii ki.
Evet.Ama şuan alamıyorum hat kendi üstüme değil taahhütü Eylül gibi bitiyor.Hattı kendi üstüme alınca taahhütümden oluyormuşum bide 1000 liraya yakın masraf oluyor sadece hat taşımak için.Şuan 152 tl ye 20 gb 1000 dk sms Turkcell kullanıyorum (bence çok iyi)şimdiki tarifeler de 10 gb 180 den başlıyor şehir dışında okuyorum yetmeyebilir ki 20 gb bile zar zor yetiyor. O yüzden 2 3 ay sonra iphone almalı mıyım dedim.Çünkü iPhone fiyatları her geçen gün artıyor.Diğer vergisiz dediğim android telefonlar da artıyor fakat iphone kadar değil.

O telefon kapsamında da en iyi telefon realme 9 pro herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı