iPhone SE 3. nesil vs iPhone 11

Merhaba, yakın zamanda iki telefonu da görüp kullanan birisi olarak fikir belirtmek isterim. SE 3. nesil 2. neslin aksine batarya ömrü açısından oldukça başarılı. Ortalama günlük kullanımda İphone 11 süresine yaklaşabilecek seviyede pil ömrü var. Fakat yine de İphone 11 batarya ömrü açısından daha güçlü. Ayrıca kamera konusunda zayıf yönleri var lakin günlük kullanıcı için çok hayati önem değil. Bu noktada artık bakacağımız nokta güncelleme desteği ve 5G desteği olabilir. Yakın dönemde telefon değiştirme yapabilirim diyorsanız İphone 11 alınabilir. Fakat ben aldığım zaman en az 5-6 sene kullanmak istiyorum derseniz. İphone SE önerebilirim. Bu önerimde göz önünde bulundurduğum noktalar 5G desteği, güncelleme desteği ve işlemci gücü.

Amiral gemilerinin neredeyse hepsi kötü batarya performansına sahip. 13, 13 Pro veya 13 Pro Max almadığın sürece iyi bir batarya performansı elde edemiyorsun.
Normalde ip13 dusunuyodum ama baya zam geldi ustune ;( Mecbur android tarafina kaydim.
Batarya performansı berbat çünkü işlemcisi verimli değil. Neden diye soracak olursan Samsung'un elinden çıkma SnapDragon 8 gen1 😀 S22U bile ciddi anlamda ısınıyor. S22 o kasa ile dayanamaz.
Umarim s23 serisinde duzeltirler. Ust seviye cihazlarda isinma, batarya sorunu gibi etkenler can sıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı