W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 18 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar iPhone SE Apple.com da 400 dolar yani 3200 TL. Bu nasıl oluyor?
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #11 erenkrgloglu dedi: Kutunun içindekiler sadece şarj kablosu . Genişletmek için tıkla... O yeni ürünler de değil mi dostum. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Kutunun içindekiler sadece şarj kablosu . Genişletmek için tıkla... O yeni ürünler de değil mi dostum.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #12 NoobEller dedi: O yeni ürünler de değil mi dostum. Genişletmek için tıkla... Bari kulaklık koysalar Artı 0 Eksi
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #13 erenkrgloglu dedi: Bari kulaklık koysalar Genişletmek için tıkla... Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki İphone 11,12 için falan değil mi? SE alıcaktım adaptörüm yok ki. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Bari kulaklık koysalar Genişletmek için tıkla... Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki İphone 11,12 için falan değil mi? SE alıcaktım adaptörüm yok ki.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #14 NoobEller dedi: Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki iPhone 11, 12 için falan değil mi? SE alacaktım adaptörüm yok ki. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'de kulaklık var diye biliyorum. NoobEller dedi: Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki iPhone 11, 12 için falan değil mi? SE alacaktım adaptörüm yok ki. Genişletmek için tıkla... Maalesef iPhone 12 Pro'da bile yok . Dosya Ekleri Adsız.png 83,6 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
NoobEller dedi: Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki iPhone 11, 12 için falan değil mi? SE alacaktım adaptörüm yok ki. Genişletmek için tıkla... iPhone 11'de kulaklık var diye biliyorum. NoobEller dedi: Kanka yeni ürünler de değil mi? Diyorum ki iPhone 11, 12 için falan değil mi? SE alacaktım adaptörüm yok ki. Genişletmek için tıkla... Maalesef iPhone 12 Pro'da bile yok .
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #15 erenkrgloglu dedi: iPhone 11'de kulaklık var diye biliyorum. Maalesef iPhone 12 Pro'da bile yok . Genişletmek için tıkla... Tamam kanka bana zaten SE modeli için gerekli ilk kez iphone kullanacağım için deneyimini merak ediyorum. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: iPhone 11'de kulaklık var diye biliyorum. Maalesef iPhone 12 Pro'da bile yok . Genişletmek için tıkla... Tamam kanka bana zaten SE modeli için gerekli ilk kez iphone kullanacağım için deneyimini merak ediyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 18 Ekim 2020 #16 Geçen bir röportaj izliyordum, adamın biri devlet üretim yapmaz dedi. Bunun üzerine sordular devlet ne yapar diye, mülayim de durur mu yapıştırır cevabı : " Devlet vergisini alır." Artı 0 Eksi
Geçen bir röportaj izliyordum, adamın biri devlet üretim yapmaz dedi. Bunun üzerine sordular devlet ne yapar diye, mülayim de durur mu yapıştırır cevabı : " Devlet vergisini alır."