iPhone SE 4 beklenir mi?

Bütçe
20k 40k

ilkan dinçer

Hectopat
iPhone 13 telefon aklımda var iPhone SE 4 SE çıkacak bu yıl sizce iPhone SE 4 mü alınmalı yoksa iPhone 13 yeterli mi? SE 4'ün kaç TL olacağına belli değil zaten rahat 45K'sı vardır onun, sizce ne alınmalı iPhone 13 mü yoksa POCO X6 Pro falan mı? iPhone kullanmadım, kullanmak istiyorum da hangisi mantıklı IPhone'da iPhone 13 ideal mi yani?

iPhone 13 telefon aklımda var iPhone SE 4 SE çıkacak bu yıl sizce iPhone SE 4 mü alınmalı yoksa iPhone 13 yeterli mi? SE 4'ün kaç TL olacağına belli değil zaten rahat 45K'sı vardır onun, sizce ne alınmalı iPhone 13 mü yoksa POCO X6 Pro falan mı? iPhone kullanmadım, kullanmak istiyorum da hangisi mantıklı IPhone'da iPhone 13 ideal mi yani?

iPhone 13 mantıklı ya da aynı fiyata Samsung S serisi de düşünülebilir.

Samsung kullanabiliyorsan s24+ Öneririm.

Bunların hiçbiri yurt dışı cihazı 15 Pro Max alın rahatınıza bakın o bütçeye derim. İlla TR şartsa 13'ü alın çok hoşunuza giderse SE4'e geçersiniz beklemenin bu dönemde anlamı yok. Çıkan sızıntılar doğruysa SE bayağı bayağı modern olacak dinamik ada sızıntısı bile çıktı. Ama bir bakmışsın dümdüz iPhone 12 kasasını kullanan bir SE4 de gelebilir.

45K olmasi pek mumkun degil 15 zaten 50K. 450 dolari asmayacagini soyluyor yabanci kaynaklar.
Bence de aşmaz 30-35 bin TL gibi bir fiyatı olur sanki ama umarım 30K'yı geçmez.

Ayrıca bu foruma ne olmuş anlayamadım her yerde Samsung, Android fan boyu dolu alakasız konuların altına her yerde Android önerme heyecanı, ilginç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı