iPhone SE 4 mü beklenmeli yoksa SE3 mi alınmalı?

Yani kimsenin zevkleri tartışılmaz ama o telefon bence Apple'ın yapabileceği en düşük seviye telefon. Fiyatlarını bilmiyorum galiba 20k seviyelerinde ama yeni modellere göre ekranı çok küçük bende iPhone X var arkadaşımda da SE3 var ama iPhone X daha rahat geliyor çünkü SE3'ün ekranı bayağı küçük. Bence o modelin ekranı ve pili çok da o paraları hak etmiyor. Tabii işlemcisi güçlü olabilir ama ekran ve pil gündelikte sizi daha rahat ettirecektir.

Hocam birincisi SE3 10K-12K fiyat bandını hak eden telefon üstü her 1 kuruş o cihaz için değmez günümüzdeki fiyatları da içler acısı zaten. Kısacası SE3 Apple'ın en fiyasko telefonlarından. Diğer SE1 ve SE2'nin çıkış çizgisinden ve amacından uzak bir telefon hep öyleydi. Umarım ikna edici oldu bulaşmayın lütfen SE3'e.
SE4 tahmini fiyatı 35K bandında minimum olur. SE4'ün tahmin ediyorum ki Apple içinde çeldireni sıfır olarak düz 13, 2.el olarak da 13 Pro olacak. Daha çıkmadan sızan haberlere göre 13 Pro SE4'ten çok daha iyi cihaz. Ekran kamera kasa alakası yok iki cihazın. 2 önerim var:
1- Sıfır olarak beklemeden paranız da cebinizde kalır yurt dışı 15 Pro'ya da 15 Pro Max alın. Kullanım şeklini anlatabilirim düşünürseniz kayıtsız olarak.
2-Buradan 2. el 13 Pro alın.
SE4 eğer 2025'te gelirse ve gerçekten de A18 çip ile gelirse (gelebilir imkansız değil bence) tek artısı uzun süreli güncelleme ömrü ve yapay zeka özellikleri olacak. Ben zaten böyle pazarlayacaklarını düşünüyorum bana çok güçlü ihtimal geliyor. Ama zaten 15 Pro da yapay zeka özellikleri alıyor o yüzden kayıp sıfır olur kârınız çok olur. Yurt dışı olayını düşünün derim. SE4 çipi dışında yine pek de numarası olmayan cihaz olarak kalacak rakipleri çoktan SE4'ün önünü tıkadı zaten. A16 işlemci ile gelirse SE3 gibi esamesi okunmaz bizim gibi ülkelerde bile.

Hocam birincisi SE3 10K-12K fiyat bandını hak eden telefon üstü her 1 kuruş o cihaz için değmez günümüzdeki fiyatları da içler acısı zaten. Kısacası SE3 Apple'ın en fiyasko telefonlarından. Diğer SE1 ve SE2'nin çıkış çizgisinden ve amacından uzak bir telefon hep öyleydi. Umarım ikna edici oldu bulaşmayın lütfen SE3'e.
SE4 tahmini fiyatı 35k bandında minimum olur. SE4'ün tahmin ediyorum ki Apple içinde çeldireni sıfır olarak düz 13, 2.el olarak da 13 Pro olacak. Daha çıkmadan sızan haberlere göre 13 Pro SE4'ten çok daha iyi cihaz. Ekran kamera kasa alakası yok iki cihazın. 2 önerim var:
1- sıfır olarak beklemeden paranız da cebinizde kalır yurt dışı 15 Pro'ya da 15 Pro Max alın. Kullanım şeklini anlatabilirim düşünürseniz kayıtsız olarak.
2-buradan 2. el 13 Pro alın.
SE4 eğer 2025'te gelirse ve gerçekten de A18 çip ile gelirse (gelebilir imkansız değil bence) tek artısı uzun süreli güncelleme ömrü ve yapay zeka özellikleri olacak. Ben zaten böyle pazarlayacaklarını düşünüyorum bana çok güçlü ihtimal geliyor. Ama zaten 15 Pro da yapay zeka özellikleri alıyor o yüzden kayıp sıfır olur kârınız çok olur. Yurt dışı olayını düşünün derim. SE4 çipi dışında yine pek de numarası olmayan cihaz olarak kalacak rakipleri çoktan SE4'ün önünü tıkadı zaten. A16 işlemci ile gelirse SE3 gibi esamesi okunmaz bizim gibi ülkelerde bile.

Bunca zaman hep Android kullandım. Açıkçası iPhone kullanmak istiyorum. Yüksek modelleri alamam. En ucuz olan şu an SE 3. fakat SE 4 35k bandında olursa iPhone 13 ile fiyatı aynı olmaz mı? Zaten SE mantığı düşük fiyat olarak alma değil mi?

Bunca zaman hep Android kullandım. Açıkçası iPhone kullanmak istiyorum. Yüksek modelleri alamam. En ucuz olan şu an SE 3. fakat SE 4 35k bandında olursa iPhone 13 ile fiyatı aynı olmaz mı? Zaten SE mantığı düşük fiyat olarak alma değil mi?
SE serisi pek öyle olmuyor. Mesela SE1 de iPhone 6 ile aynı fiyatlarda idi çıktığında. Minimum 35k dedim daha üstü de olabilir.

iPhone SE 4 mü beklenmeli yoksa SE3 mi alınmalı? Fiyat tahmini olarak ne olur? Ne zaman satışa çıkacağı belli mi?

Fiyatı bilemem fakat bence SE4 beklenmeli
Çünkü Home button veekranın kocaman çerçeveleri saçma, o fiyata Android tarafında S23FE var onu alırım daha iyi.
SE4 notch ya da dynamic island oluyor diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı