iPhone 6 beklenmeli mi, 5S mi alınmalı?

Z3 ve G3 konusunda haklısın. Fakat 4s'e destek kesilmeyecek haberin olsun.
iPhonedo'yu bilirsin. iPhone 4'ün iOs 7'de yaşadığını 4S iOs 8'de yaşayacak. iPhone 4'e nasıl iOs 8 gelmeyecekse 4S'e de iOs 9 gelmeyecek. Ve ayrıca iOs 6'ya desteğin seneye kesileceğini bu seneki iOs 8 tanıtım konferansında belirtti izlemeliydin.

Bir şey soracağım, android jelly bean kullanan kaç tane cihaza kitkat güncellemesi geldi? Samsung'u ele alalım, sadece s4'e destek geldi. 2 model öncesinden itibaren yok iken Apple ios 8'i 4s, 5, 5s ve 5c için devam ettiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım, android jelly bean kullanan kaç tane cihaza kitkat güncellemesi geldi? Samsung'u ele alalım, sadece s4'e destek geldi. 2 model öncesinden itibaren yok iken Apple ios 8'i 4s, 5, 5s ve 5c için devam ettiriyor.
Evet devam ettirecek fakat iOs 8 geldiğinde 4S te ilk 2 ay kasma olur güncelleme ile kasma düzelir. iOs 9 hiç gelmeyecek.

Evet devam ettirecek fakat iOs 8 geldiğinde 4S te ilk 2 ay kasma olur güncelleme ile kasma düzelir. iOs 9 hiç gelmeyecek.
İOS 9 gelmesin zaten. Hangi android kullanan üretici eski telefona yeni android güncellemesi getirdi ki? Apple en azından kullanmak isteyenlere olanak tanıyor. Ayrıca kasmasına rağmen kullanan birçok arkadaşım var ve o kadar da kullanılmayacak gibi değil. ios9 ile birlikte yeni telefon da çıkmış olur zaten. 4-5 model önceki telefona destek gelmedi diye apple'yi taşlamayacaksınız herhalde!

ios 9 gelmesin zaten. Hangi android kullanan üretici eski telefona yeni android güncellemesi getirdi ki? Apple en azından kullanmak isteyenlere olanak tanıyor. Ayrıca kasmasına rağmen kullanan birçok arkadaşım var ve o kadar da kullanılmayacak gibi değil. ios9 ile birlikte yeni telefon da çıkmış olur zaten. 4-5 model önceki telefona destek gelmedi diye apple'yi taşlamayacaksınız herhalde!
Hayır, ama 4S şimdiye kadar Apple'nin çıkarmış olduğu en iyi ve en sağlam telefondur. Fiyatı hala 1.600 TL. Buna rağmen iOs9'un gelmemesi saçma.

Hayır, ama 4S şimdiye kadar Apple'nin çıkarmış olduğu en iyi ve en sağlam telefondur. Fiyatı hala 1.600 TL. Buna rağmen iOs9'un gelmemesi saçma.
Üretici firma hangi telefonu yeni çıkarttıysa o onun için en iyisidir. Bana göre iphone 3 sana göre 4s, bu üreticiyi ilgilendirmez. Fiyatı da sadece Türkiye'de böyle. Apple gidip de "Aaa, Türkiye'de iphone 4s 1600 TL'ymiş, hadi ona da ios 9 çıkartalım." demez herhalde!

Üretici firma hangi telefonu yeni çıkarttıysa o onun için en iyisidir. Bana göre iphone 3 sana göre 4s, bu üreticiyi ilgilendirmez. Fiyatı da sadece Türkiye'de böyle. Apple gidip de "Aaa, Türkiye'de iphone 4s 1600 TL'ymiş, hadi ona da ios 9 çıkartalım." demez herhalde!
Bana göre değil Apple'ye göre 4S en sağlam telefon. Ve fiyatı hala düşmediğine göre eskimemiş bir cihaz. Eskimiş numarası yapamazlar yani.

Bana göre değil Apple'ye göre 4S en sağlam telefon. Ve fiyatı hala düşmediğine göre eskimemiş bir cihaz. Eskimiş numarası yapamazlar yani.
Halen fiyatın düşmediğini söylüyorsun fakat farkındaysan sadece Türkiye'de fiyat 1600 tl. Yurt dışında tarifeye ek ücretsiz verilen bir telefondan bahsediyoruz. Apple resmi bir açıklama mı yaptı "iPhone 4s yaptığımız en sağlam telefon." diye? Yapmış olsa bile adamlar ios 9 u çıkartınca üstüne 4 model daha çıkartmış oluyor. Sen olsan destek verir miydin? Destek verilseydi millet 4s almaya devam ederdi (halen de alınıyor). Ayrıca hiçbir marka 3 model önceki bir telefonuna bu kadar önem vermedi. Hangi telefon üreticisi 3 model önceki ile 3 model sonraki iki telefonu aynı kefeye koydu? Apple kadar müşterilerine saygılı bir firma yok bence (Türkiye fiyatlarını saymazsak).

Halen fiyatın düşmediğini söylüyorsun fakat farkındaysan sadece Türkiye'de fiyat 1600 tl. Yurt dışında tarifeye ek ücretsiz verilen bir telefondan bahsediyoruz. Apple resmi bir açıklama mı yaptı "iPhone 4s yaptığımız en sağlam telefon." diye? Yapmış olsa bile adamlar ios 9 u çıkartınca üstüne 4 model daha çıkartmış oluyor. Sen olsan destek verir miydin? Destek verilseydi millet 4s almaya devam ederdi (halen de alınıyor). Ayrıca hiçbir marka 3 model önceki bir telefonuna bu kadar önem vermedi. Hangi telefon üreticisi 3 model önceki ile 3 model sonraki iki telefonu aynı kefeye koydu? Apple kadar müşterilerine saygılı bir firma yok bence (Türkiye fiyatlarını saymazsak).
Amerika'da iPhone'ler standart fiyatlarda çıkarmış. Eski model iPhone ise ucuzlarmış. Burada yeni çıkan iPhone pahalılaşıyor eski model sabit kalıyor. Amerika'da olsam ne alırdım ? Kesinlikle iPhone. Ama Türkiye'deyim ve elimdeki parayla iPhone almam. Bunu söylüyorum en başından beri.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı