iPhone SE alınır mı?

bethyybethh

Decapat
Katılım
1 Aralık 2021
Mesajlar
58
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
2020 modelinden bahsediyorum. Yaklaşık 4-5 ay sıkıntısız kullanabilmem gerek. Bataryası çok zorlar mı, kamerası iyi mi, sattığımda çok zarar eder miyim?Dediğim gibi kısa süre idare edebilmesi için istiyorum, sonra 11 modeline geçmek istiyorum.
 
Son düzenleme:
Alınmaz. SE modelini çok beğenmedim.
Dedem almıştı sorun yoktu ama o iPhone has hissi vermiyordu. Sen bilirsin.
 
iPhone SE 2020’den bahsediyorsanız kamerası iyi , sattığınızda çok zarar edeceğinizi sanmıyorum hiç bir iPhone telefonda. Batarya konusunda sizi üzebilir. Çünkü maksimum 4-4.30 saat açık ekran görürsünüz.
 
İyi halde olanını alırsanız sıkıntı yaşamazsınız satarken aksine kar bile elde edersin. Sonuçta Türkiye şartlarında yatırım yapılacak 3 şey dolar, altın ve iPhone.
 
2020 modelinden bahsediyorum. Yaklaşık 4-5 ay sıkıntısız kullanabilmem gerek. Bataryası çok zorlar mı, kamerası iyi mi, sattığımda çok zarar eder miyim? Dediğim gibi kısa süre idare edebilmesi için istiyorum, sonra 11 modeline geçmek istiyorum.
Yakında 3. nesil iPhone SE çıkabilir diyorlar ama iPhone SE 2020'de gayet güzel bir cihaz. Kuzenim kullanıyor aynı cihazı. Kamerası falan da çok güzel. Ayrıca hiç donma kasma falan da olduğunu söylememişti bana. iPhone SE bence çok güzel bir cihaz. Hem içinde de iPhone 11 işlemcisi var.
 
iPhone SE oldukça iyi bir cihaz. Özelikle donma kasma neredeyse olmaz.
Ama telefonu düşürmemeye çalış çünkü o biraz kolay kırılabilen bir cihaz ona iyi bakmak gerek.
 

Geri
Yukarı