iPhone SE hızlı şarj tüketimi

TenBead

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam elimde SE 2. nesil var yakında zamanda bataryaya değişmeme rağmen telefon çok fazla şarj yiyor. Buna örnek bir sayısal veri vermek gerekirse 7 dakikada %4 şarj yedi ve video izlemeye bu sayı daha da artıyor, bunu problemi ne olabilir? Yakın zamanda zaten bu sorundan dolayı cihazı tamire vereceğim ama fikir almak için yine de konu açtım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam elimde SE 2. nesil var yakında zamanda bataryaya değişmeme rağmen telefon çok fazla şarj yiyor. Buna örnek bir sayısal veri vermek gerekirse 7 dakikada %4 şarj yedi ve video izlemeye bu sayı daha da artıyor, bunu problemi ne olabilir? Yakın zamanda zaten bu sorundan dolayı cihazı tamire vereceğim ama fikir almak için yine de konu açtım, teşekkürler.
Taktığınız batarya orijinal miydi?

Minicik telefon, işlemci pili yiyor.

1 yıldır yan sanayi bataryalı iPhone 6S kullanıyorum, 3-4 saat ekran süresi alıyorum sizin bataryanız değiştirilirken anakartınıza bir zarar verilmiş olabilir veya dandik bir batarya takılmış olabilir.

Ben de aşırı kötü olmasından dolayı değiştirmeyi düşünüyordum, acaba kaça değiştirdiniz ve nasıl bir yerdi orijinal olmayabilir mi?

Orijinal batarya değişimi yaptırmadıysan olabilir. Orijinal olsa da olabilir, SE 2'nin bataryası zaten düşük mAh değerine sahip, işlemcisi de güçlü olduğu için pili su gibi içiyor.

Yan sanayi batarya taktırdım 2200'lük eski bataryamdada aynı problem vardı zaten ondan dolayı değiştim yeni bataryada da bu problemi görünce konu açayım dedim ve bataryayı 7 gün önce taktırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı